volga Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 vocni jogurt,bas sam ga se uzelela. prstgore "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 pijem irsku kafu al me mrzi da prelazim na temu o tome šta pijete prstgore Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Dzvacem dzvaku greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Само не месо, а ако баш ништа нема друго онда и месо. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Ja nista trenutno ali moja zena jede dzigericu... ... moju.... :cheesy: Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Ja nista trenutno ali moja zena jede dzigericu... ... moju.... :cheesy: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 Козји сир и пинџур... bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 Sad ću da klopam posvarak bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 Sad ću da klopam posvarak 0304_smile4 Је ли то ''подварак'', и су чиме...Пиле,ћуре, или ребарца са сланиницу... bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 Не једем, али пијем кувано црно вино :bla: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 Браво Милева, то ја права ствар у ово хладно зимско време! :bla: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 Red `leba... pa preko malo budjavog sira... pa preko malo meda... Naucila me jedna tajlandjanka, ooooooooooooooodlicno je dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 @Jessy Imam i za tebe http://mojbeograd.typepad.com/.a/6a010534c82b37970c010536897b88970c-250wi @Aqonka sejo moja mila pa gdje si mi ti? Što te nema? Magazin - Što te nema bar da svratiš Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 Tu saaaaam dada))) Hehe, virkam malo, koliko mogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука