мирођија Написано Децембар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Слатко од дуње са орасима daj to ovamo, to kinezi i japanci ne jedu.DAJ MENI....ja jedem limun....samo limun.....bez secera.... Јаој сејка моја, одраћеш желудац... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Pijem kaficu sa sojinim mlekom Пријатно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 evo sejo i za tebe nesto "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 evo sejo i za tebe nesto Хвала,много их волим... :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Znam ja sta moja seja voli :) "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Ne mogu nista vise,,,jela ribu, sardinu, kupusnik, pila vince...na kraju kolaci....nista vise u usta ne stavljam do sutra popodne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Skusu i prebranac....posle kolacici 4chsmu1 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Zvaka....to je posno.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Ништа Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 sada pijem caj.... prstgore prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Нар СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 посни чорбасти пасуљ и салату од кис.купуса... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 kiki riki ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 smazala sam neki sendvic...krastavci, ajvar i tako....volemo biljke hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 жељујем за пљескавицу 4chsmu1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука