suza Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 kava samo il sam pospana il nestalo nest sto sam pisala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Preprženu prasetinu sa turšijskom paprikom i lukom.Njam...njam njam njam njam hocu i ja E sada krompir. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Preprženu prasetinu sa turšijskom paprikom i lukom.Njam...njam njam njam njam hocu i ja E sada krompir. tako rano krompir Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 крофне са еурокрем dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Јабуку... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2010 Riblje cevape. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 крофне са еурокрем 0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />a meni????0442_feel.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Ništa, ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 крофне са еурокрем .gif' class='bbc_emoticon' alt='isus-sinai' />a meni????kafica.... :huh: crosseo.gif' class='bbc_emoticon' alt='amin-nas' /> ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 крофне са еурокрем .gif' class='bbc_emoticon' alt='isus-sinai' />a meni????kafica.... :huh: crosseo.gif' class='bbc_emoticon' alt='amin-nas' /> hvala hehhehehehenapolitankice... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Још мало па чу пилећа крилцааааа 0304_smile4 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 musaku od kelja :cheesy2: "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Polako se spremaš za post :cheesy2: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука