Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Moj  муж донео пре неки дан спанаћ, за који одмах видех да није баш најсвежији, онако хрскав,

али шта ћу, много га воли и спремим му,  amin-nas

лепо је он то јео, али му је касније нашкодио.... slava3

Подели на овим сајтовима

ја не правим питање уопште једем све осим шпината, од њега ми је моментално мука на сам мирис, толико ми лоше  буде да сам једном пао у несвјест јер сам гледао када мајка циједи ону воду у чему је кухала шпинат... од тог тренутка сам одлучио да се женим... :cheesy:

amin-nas slava3 :) :) :) 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Moj  муж донео пре неки дан спанаћ, за који одмах видех да није баш најсвежији, онако хрскав,

али шта ћу, много га воли и спремим му,  amin-nas

лепо је он то јео, али му је касније нашкодио.... slava3

виш, мени сад није јасно што си му га спремила и што га не научи шта треба да купује ...
Подели на овим сајтовима

Аман, све он то зна...да купи...и да га спреми...али деси се некад и поред све будности, да ти

нешто промакне... 0110_hahaha... 0110_hahaha Он толико воли тај спанаћ да га и зими једе...Обично га ја

купујам и јако пазим да буде екстра таз...

да је свеж и сјајних лиски...и тако то...Пре ере ових пластеника, сећам се да моја мајка никада

није куповала оно рано воће и поврће...и никада нисмо имали проблема...

А сада ти је неко друго време... 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Uuuu,spanać obožavam i sav taj zeleniš...na svakojake načine. 0110_hahaha

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

јес, безвезе је што пластику продају уместо поврћа.

Pa...jes,ali trudiš se da odabereš plastiku,koju možeš da sažvaćeš  :drugarstvo:.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

јес, безвезе је што пластику продају уместо поврћа.

Pa...jes,ali trudiš se da odabereš plastiku,koju možeš da sažvaćeš  0110_hahaha.
или пуно различитих зачина и додатака да покрију ''укус'' stadaradim
Подели на овим сајтовима

не смета ми да једем исту намирницу сваки дан ако треба, хлеб и вода ми тешко не падају, али ми није ни свеједно. уосталом, тако сам целе прве године после крштења и постио, чак нашао и задовољство у томе.  :cheesy:

трудим се да ми све буде на радост, иначе нема поенте.

никад се не гадим хране која ми је на столу и захвалан сам. ако могу да бирам, бирам. генерално, волим да је другачије спремљена или да могу да додам нешто што ће бити другачије.

прихватио сам да могу да једем из љубави према некоме и кад сам већ сит и кад ми принесе нешто што ми се не свиђа, чак и нешто што никад нисам пробао а може да буде шок кад чујем шта је спремљено или како.

јео сам свашта, и никад не бих одбио храну, поготово од оног ко се потруди специјално за мене или од оног који нема и од својих уста одвоји да бих ја појео на његово задовољство. трудим се да будем хришћанин и на мрсу кад је пост слушајући Нови Завет где каже да све једемо кад се изнесе и где год се затекнемо и да не мора ни око ни ум ни ни стомак ни савест да нам се гади јер је све од Бога благословено  prstgore

нормално, у идеалном случају волим да једем оно што ми се свиђа и што разноврсније и све свеже ... ко то не воли?  prstgore

Једном сам у гостима била понуђена неким шампињонима са шунком, а био је пост. Одлучила сам да је мања штета да прихватим понуђено иако је мрсно, него да повредим домаћина који би се сигурно јео што није знао па нешто друго спремио. Иако ме сви црквени људи око мене убеђују да нисам добро поступила што сам прекршила пост те да нисам требала да идем у госте, ако нисам била сигурна да се и у тој кући пости, мени је ипак савест мирнија него да сам одбила понуђено.
Подели на овим сајтовима

Свака част. winter

ekstra
Подели на овим сајтовима

Хвала вам што сте ме подржали.  eheeeej Мислим да су осећања људи важнија од јела, а видим да се и ви слажете. :229229229:

0110_hahaha а имаш и благослов за тако нешто:

А у оној кући будите, и једите и пијте шта у њих има; јер је посленик достојан своје плате; не прелазите из куће у кућу.

свето Јеванђеље по Луки, глава 14, стих 22.

Ако ли вас ко од неверника позове, и хоћете ићи, једите све што се пред вас донесе, и не премишљајте ништа савести ради.

Коринћанима посланица прва, глава 10, стих 27

И у који год град дођете и приме вас, једите шта се донесе пред вас.

свето Јеванђеље по Луки, глава 10, стих 8

Подели на овим сајтовима

ne jedem... pijem.... ali je fenomenalno

Постављена слика

gazirano mešano voćno vino sa 4,7 posto alkohola.... koji se inače i ne oseća.... ovo je fenomenalno... bukvalno sam ushićen  algabacaju

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...