Нифада Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Печена цвекла са сусамом Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Plavo Nebo ja sam nekada volela da jedem jogurt sa burekom od jabuka. Moji su jeli skorup od mleka sa šećerom. Nifada nikad nisam jela pečenu cveklu! Kako je praviš? Nije ti teško da je isečeš? Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 12 часа, Nektarija* рече Plavo Nebo ja sam nekada volela da jedem jogurt sa burekom od jabuka. Moji su jeli skorup od mleka sa šećerom. Nifada nikad nisam jela pečenu cveklu! Kako je praviš? Nije ti teško da je isečeš? Pečena cvekla sa susamom 5 cvekli,3 kašike maslinovog ulja,so ,sirće,4 čena belog luka,2 kašike susama. Zagrejati rernu na 220 stepeni,a peći na 200. Ispeći cveklu u pećnici,koju prethodno treba oljuštiti,pleh prekriti folijom,poprskati maslinovim uljem i posoliti,a potom uviti u foliju.Peći oko 1 sat .Može i kuvana cvekla,ali je lepša pečena.Kada se ispeče,iseći na trake,posuti iseckanim belim lukom,susamomom i malo poprskati limunovmi sokom ili sirćetom. Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 Hvala ti puno! Нифада је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Децембар 9, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2021 Ne videh da je ljut. cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 9, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2021 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 9, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2021 Скувао сам шећерац, ставио посни мајонез, кечап, малко сирћета и два чена белог лука Слано, слатко, кисело, љуто.. ал баш укусно за мој укус. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 26, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2022 🍜 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 26, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2022 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука