Jump to content

Samoca u zivotu udvoje

Оцени ову тему

Katarina1973

Препоручена порука

пре 4 минута, Ana B. рече

Molim lepo kratko i jasno :)

i razumljivo:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Katarina1973 рече

@ronin 

juhuuuuuu :naklon:

:mahmah:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, ronin рече

:)))

zlatna-medalja-izvor-blic.jpg

Namber 1 Rondzoni. ?

• Радостан 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Ja sam 26-godišnja supruga i majka. Tokom teške i neizlečive bolesti svoje svekrve sa kojom sam se borila dugih 18 meseci sam postala rob njene bolesti jer sam želela da je ,,izlečim" i pošaljem na onaj svet čiste savesti i mirna srca, udaljila sam se i od svoje dece i od svog supruga, čak i od sebe - ne bih poželela ikome da prođe kroz isto.

Послато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

@Tamara Ristić Драга Тамара, ти си тако млада! Хвала Господу да си уопште и схватила шта се десило и зашто се десило. Сигурна сам да ћеш пронаћи пут да се вратиш свом супругу и деци и то страшно искушење које си прошла оставити иза леђа као ружну успомену. 

Подели на овим сајтовима

Hvala puno na rečima podrške. Nažalost, izgubila sam svekrvu marta meseca, od tada sam potpuno preporođena osoba, okrenuta svojoj porodici. Znam da sam uradila sve od sebe da počiva u miru na najbolji mogući način, a to je treća osoba u mom životu koja odlazi na tako mučki i mučenički način. Posle smrti svake meni drage osobe sam izvukla neku lekciju u životu i zahvalna sam Mu na tome. Hvala Vam sestro i neka Bog podari mir, ljubav, sreću i blagostanje Vama i Vašoj porodici.

[mention=30351]Tamara Ristić[/mention] Драга Тамара, ти си тако млада! Хвала Господу да си уопште и схватила шта се десило и зашто се десило. Сигурна сам да ћеш пронаћи пут да се вратиш свом супругу и деци и то страшно искушење које си прошла оставити иза леђа као ружну успомену. 

Послато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

On 23.12.2018. at 22:09, Katarina1973 рече

Hvala za ovo mlada emoji3.png
Nadam se, mrzim samocu, i prijateljstvo iskreno je uvek dobrodoslo. Ovako bas boli, kad sve “ulozis u nekog” emoji22.png

Ma joj, gledaj to s vedrije strane, Bog te na taj način sačuvao od propasti! neka se taj zabavlja i dalje u Kladionicama! šta će ti takav! ;)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...