Снежана Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 @@ RYLAH, ivanaika, RYLAH, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Кад сам дошла на форум, много ме беше стра` од Г.А. Жељко, сад већ полако попуста ме. JESSY, RYLAH, ivanaika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2015 Реално, једино се НЕ бојим само неколицине... Сава Јањић, Зоран Ђуровић, Aquilius Cratus и још пар њих, свих осталих се плашим, нарочито оних које слабо познајем. Увек се неко увреди нечим да ти не падне на крај памети да неко може тако да схвати, нешто погрешно прочита па те нападне... бре, некад више треба да пазиш него Гробар у бусу пуном Делија а неко те нешто пита за домаћи фудбал... winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2015 да би се пре свега требало плашити самог форума, форума као таквог, самог по себи. Извор Goku, Човек Жоја and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 Аватара Кратоса - с обзиром да је Аватар из видео игрице.......... :.mislise. Имена Караконџуле- као децу су нас плашили са Караконџулама, детињи страх још остао. Госпође Пуфне- немам положен возачки. Маце Џуманџи - све блокаде руши умиљатошћу. Дијане - баца ме са светоотачке литературе поново на психозапетљаче/ који се никако да се помакну даље од пале природе/ Ракића- с обзиром да сам често у облацима, бојим се да ме не закачи пропелером. Ивана Ивковића- прошли аватар асоцијација /Кад јагањци утихну/ и разби ми заблуду да измишљени текстови колико год су лепи и безазлени су ипак лажи. Мирослава- да му аватар не , промени лице у тужног кловна, остали би сви без веселе духовитости. Оbiwana - да не сломи мач, ко би нас штитио Cloudkinga ili kidsa - никад не носим кишобран. Ћириличара/ јел беше он има лик Холмса/- да не скупи доказе против мене. Жељка глав.адм.- мргудан му онај аватар, очекујем стално да излети и наравно себе највише crosseo Дијана., Paradoksologija, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 Зеленог зуба - авангардни аватар, за годину модна помама, сви ћемо имати зелене зубе. / Cloudkinga- да математички /теоријом вероватноће или комбинаториком / не докаже да ми, уствари не постојимо. Парадоксологије- да не укапира да сам ја обрнути оксиморон и рапсодија са једном тематском целином. :.mislise. Јавора- поред његове поезије ја ћу до вјека бити поетикус анонимијус. ( Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 -Rapsodija u plavom-umetnička duša koja raste u gadnu babu -Željko- Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 -Rapsodija u plavom-umetnička duša koja raste u gadnu babu -Željko- :.mislise. ( ( ( 8086.gif БИГ смајлић загрљаја. Пошто имам пуне, пуне 44.год мада одмах да кажем да не изгледам као да имам 44 већ 28.по закпону логике /мада логику уопште не волим/, могу да будем баба, и жао ми је што већ нисам. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 :.mislise. ( ( ( 8086.gif БИГ смајлић загрљаја. Пошто имам пуне, пуне 44.год мада одмах да кажем да не изгледам као да имам 44 већ 28.по закпону логике /мада логику уопште не волим/, могу да будем баба, и жао ми је што већ нисам. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Nisi me valjda shvatila pogrešno? Gadna baba u prevodu, loša svekrva, strina... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 Nisi me valjda shvatila pogrešno? Gadna baba u prevodu, loša svekrva, strina... Ааааааа, :.mislise. :.mislise. :.mislise. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 Ааааааа, :.mislise. :.mislise. :.mislise. Драгана Милошевић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 смеј се, смеј ... :uraaaaaa: Дијана., Рапсоди and Несташна је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 смеј се, смеј ... :uraaaaaa: Nagore od svega je što i ja rastem u gadnu babu . trebalo bi i ostali članovi da se plaše mene Рапсоди and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 najvise se bojim same sebe... ponekad pomislim da su stvarna ja i milena s foruma potpuno druge osobe Sanja Т., Рапсоди, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 najvise se bojim same sebe... ponekad pomislim da su stvarna ja i milena s foruma potpuno druge osobe Исто и ја Mилена КШ, Kaludjerovic Sreten, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука