Jump to content

Кога се највише бојите на овом форуму ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma gde sam uspeo da sakrijem krst koji mi je Hristos dao.....vidim .

Прво да зачујем Његов глас и тад ћу видети твој крст, кад устанем брате, ако устанем, сад  ништа не видим и не чујем, куцкам у мраку. Ако си  близу, буди ми жив! :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Прво да зачујем Његов глас и тад ћу видети твој крст, кад устанем брате, ако устанем, сад  ништа не видим и не чујем, куцкам у мраку. Ако си  близу, буди ми жив! :)

tu je Istina...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Не плашим се никог . Овде има и добри и лоши људи , али Боже мој то навек било и навек ће да буде.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Aquilius Cratus је лик којег се дефинитивно бојим.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Aquilius Cratus је лик којег се дефинитивно бојим.

Морам признати да је и мени исти опасан.  

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Arsenija...Tema kaže...koga se najviše bojite na ovom forumu? :)))

Jeste....ali nije.... :)))  zato što ....znate i sami da je Bog  sveprisutan.

I ako imaš straha od ma čega manjeg od Boga,nisi Boga dostojan.

Tako da se ja ne plašim forumaša,a i tema je pomalo BZV.,jer mi smo braća i sestre.

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Ne plašim se nikoga, jer nemam zbog čega. Prvenstveno, nikoga ne znam. A druga stvar...prosto, nekako, ako mi dopustite, nisam dugo tu, od decembra meseca, ali svejedno...s obzirom, da je ovo pravoslavni sajt jel te , priznajem da misleh, da su ljudi, nekako, ne znam. Posebniji. Drugačiji. Baš zbog toga. I mogu reći, da recimo, na primer, puno puta na temi/temama, doživeh recimo, šta po meni hrišćanin ne radi, a recimo, očekivah da s obzirom na kakvom smo sajtiću, da tome recimo, govora nema tu. Ili da nešto an primer najnormalniej pitaš da ti se pojasni, a ljudi te Olade na finjaka, da staneš u čudu, a po meni, smatram da svaki hriscanin treba da se ugleda recimo, da smo sto vise ljubazni/e, smireni/je, usrdnije...a ovde ne malo puta, recimo naiđoh na osudu. Na nerazumevanje. Na otkačinjanje. Kuliranje. Da se razumemo, govorim samo s aspekta diskusije jer nisam na delu za upoznavanje, pa da ne bude abune na sta mislim, pa pomislim svasta i sneveselim se...a nekako dozivljavah pravoslavni sajt, to mora da je nesto, ne znam , uzvisenije. Meni se cinilo, vanvremenski , kada stigoh. Verovatno, sto ljudi sto cudi. A opet, od nekih od kojih recimo po pisanju bih recimo mogla da zatrazim pomoc, od tih mozda ostah bas u tom cudu, a od recimo od kojih zazirah po temama, sto po inetelktu, sto po britkosti uma, od takvih sam dobila savete, da ne verovah da ce mi i biti odgovoreno na i po temama.

Ali, s obzirom da je pravoslavlje, ocekivah da se mozda vise nesto sankcionise ili više obraća paznja na neke stvari, ali dobro.

Verovatno je do mene. :)

Подели на овим сајтовима

Malko se bojim Ace Milojkova  joooj

Ako nesto pogresno shvatim da me ne izriba po propisu  sHa_sarcasticlol

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

baš nikoga...iznesem svoje mišljenje i to je to...nisam bogoslov, ali imam pravo na svoje mišljenje i svoj stav.... :)

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...