Јаков. Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Једино се бојим себе. Да некад не изгубим смирење или стрпљење, да не будем брз на језику, да неког не увриједим, да речем нешто што је хула на Духа Светога... Од људи се других не бојим. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Mi Dragačevci se plašimo samo da nam nebo ne padne na glavu! (ne plašimo se nikakvih bogova, ne) A kakvo je vreme ovih dana, i to bi se možda moglo desiti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Јул 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 знајући инсајдера, мисли на Бога и на нас ''безбожнике'' ... ма не, свашта, нисте ви безбожници и не натурај ми нешто што нисам рекно ццццц а да сам мислио на Бога рекао бих "Онога", а не онога .hvala. Mi Dragačevci se plašimo samo da nam nebo ne padne na glavu! (ne plašimo se nikakvih bogova, ne) Немој да срамотиш поштене Драгачевце глупим изјавама... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=6342.msg205681#msg205681 date=1280555897] знајући инсајдера, мисли на Бога и на нас ''безбожнике'' ... ма не, свашта, нисте ви безбожници и не натурај ми нешто што нисам рекно ццццц а да сам мислио на Бога рекао бих "Онога", а не онога .hvala. pa kako to da si napisao onoga KOGA nema a ne ČEGA nema.... očigledno je neka ličnost Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 [ Mi Dragačevci se plašimo samo da nam nebo ne padne na glavu! (ne plašimo se nikakvih bogova, ne) Немој да срамотиш поштене Драгачевце глупим изјавама... Pošteni su svi Dragačevci. Što glupa izjava? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 "Само да нам небо не падне на главу"...па било би фино да вам коначно нешто "падне на главу" и да вам тако све оно што је из "задњице отишло у главу" врати на своје место. 4chsmu1 Шалим се,наравно. ...иде се бре купај,шта висиш овде? 4chsmu1 4chsmu1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 сува реалност је да се нико не боји никог, чим грешимо или смо у стању да кажемо једни другима свашта ...KAO I U SVAKOJ PORODICI... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 "Само да нам небо не падне на главу"...па било би фино да вам коначно нешто "падне на главу" и да вам тако све оно што је из "задњице отишло у главу" врати на своје место. 4chsmu1 Шалим се,наравно. dada ...иде се бре купај,шта висиш овде? dada dada Jako sunce! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 ...тврд зид... 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Mi Dragačevci se plašimo samo da nam nebo ne padne na glavu! (ne plašimo se nikakvih bogova, ne) A kakvo je vreme ovih dana, i to bi se možda moglo desiti... Мислио сам да се та изрека односила на Келте. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Mi Dragačevci se plašimo samo da nam nebo ne padne na glavu! (ne plašimo se nikakvih bogova, ne) A kakvo je vreme ovih dana, i to bi se možda moglo desiti... Мислио сам да се та изрека односила на Келте. Ja sam mislio da vi to znate, to je šala. Da, Asterix i Obelix su to govorili. (: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Stra' me od "živog spomenika Srpske kulture", tačnije "crvenog" Željka :D Šalu, na stranu, nikoga sa foruma se ne bojim, a i zasto bih... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Zašto bih se ikoga bojala? Vidim da ima puno pametnog sveta i ljudi koji znaju o čemu pričaju, to jest da neku materiju drže u malom prstiću, da su fino potkovani znanjem. Takvih ljudi se ne bojim; takvi ljudi me oduševljavaju. Do sada ne uočih ni one, od kojih bi recimo danas sutra mogla da zazirem, a nadam se i da neću. Za sada sve ok, iako mi se na momente (u) čini (lo) ovo mesto, kao neko tajno društvo, ne možeš "ući" to jest infiltrirati, nego u stilu ko se zna, zna se, ko se en zna, i ne treba da se zna...otprilike neke interne šale, diskusije, isto tako i nesporazumi, kao neko nov/a, nešto nisi u tom lancu ishrane. . A možda zato što sam nova, ali ja to nekako odmah "osetim", kada uđeš u neki "dril" a kada te niko ne "zarezuje", nego kao kakvo levo smetalo i šunjalo. No, sve je verovatno stvar subjektivnog osećaja i introspekcije. Дејан, Караконџула, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Nema razloga za strah od bilo koga, valjda bi forum trebao biti mjesto gdje će se sasvim slobodno i bez straha, iznijeti sopstveno mišljenje. Дејан and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 iako mi se na momente (u) čini (lo) ovo mesto, kao neko tajno društvo, ne možeš "ući" to jest infiltrirati, nego u stilu ko se zna, zna se, ko se en zna, i ne treba da se zna...otprilike neke interne šale, diskusije, isto tako i nesporazumi, kao neko nov/a, nešto nisi u tom lancu ishrane. Сви смо , Срдашце, срдашце наше, прошли кроз ту фазу. Мени се дешавало да, мислећи да сам незанимљива другима, по месец -два, не дођем на форум. То је било потпуно погрешно. Проста логика ( која ми понекад затаји ) каже да што се више укључујем у комуникацију, стицаћу заједничка искуства, и онда ћу и сама учествовати у интерним шалама, дискусијама и сл. Саша од Москве, Данче*, Srdasce and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука