Gospodin Jakov Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Ma hajde Boga ti, šta ima veze.... Malo kritike nikog nije ubilo.... I mene kritikuju, i ja kritikujem.... I tako, kritikujemo se svi.... Kontamo da forum preimenujemo u "Kritikus" .... ali nismo još sigurni što se tiče imena.... Ako ima nekih predloga, recite ..... shuntavilo2 jahojao234 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Све је добро док критикују, док не почну да осуђују - то ти је на спасење селе - радуј се shuntavilo2 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Pre sam se najviše plašio Mirođije, a sad me je strah od Mileve shuntavilo2 ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Buahahahahahahaha Jakoveeeeee! shuntavilo2 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Evo vidite .... bežim odavle ..... shuntavilo2 ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Све је добро док критикују, док не почну да осуђују - то ти је на спасење селе - радуј се shuntavilo2dok grmi dobro je...kad pocne da puca nije dobro xexe jahojao234 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Maxa jahojao234 shuntavilo2 ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Kog Maxa? Onog pobješnjelog? shuntavilo2 ...(film?) .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 :cheesy: Ovoga sa foruma i sličica mu staršna 4chsmu1 :cheesy: ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Ne boj se Veco... Pavle će da te čuva (mislim na Vujisića :cheesy:) ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Ne boj se Veco... Pavle će da te čuva (mislim na Vujisića :cheesy:) ...... :cheesy: Boga mi sa ovakvim pogledom cika Paje...sada kad pogledam bolje sliku cika moderatoru i ja se plasim 4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 I STVARNO,KAKO OVA LOPTICA MOZE DA PISE????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Ma jok, to se Paja zblanuo od te dole male žute kuglice što piše po potpisu :cheesy: .... Nije Paja :cheesy:.... Paja nikad nije 4chsmu1 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 I STVARNO,KAKO OVA LOPTICA MOZE DA PISE????????? Pa to ti kažem :cheesy: ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 I STVARNO,KAKO OVA LOPTICA MOZE DA PISE????????? Pa to ti kažem smej.gif ..... Sada me plasi i loptica.... :cheesy: :cheesy: 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука