Jump to content

Кога се највише бојите на овом форуму ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne boj se Veco... Pavle će da te čuva (mislim na Vujisića  4chsmu1) ......

:cheesy:

Boga mi sa ovakvim pogledom cika Paje...sada kad pogledam bolje sliku cika moderatoru i ja se plasim  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' />

Aha, i taj pogled, nisam ni primjetila, opasno izgleda...  0110_hahaha  :drugarstvo:

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

Ne boj se Veco... Pavle će da te čuva (mislim na Vujisića  0110_hahaha) ......

4chsmu1

Boga mi sa ovakvim pogledom cika Paje...sada kad pogledam bolje sliku cika moderatoru i ja se plasim  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' />

Aha, i taj pogled, nisam ni primjetila, opasno izgleda...  0110_hahaha   :drugarstvo:

a pogledaj devojcicu na tvojoj slici kao da hoce da baci sunce...i ona ima neki opasan osmeh  :cheesy:
Подели на овим сајтовима

Ne boj se Veco... Pavle će da te čuva (mislim na Vujisića  0110_hahaha) ......

0110_hahaha

Boga mi sa ovakvim pogledom cika Paje...sada kad pogledam bolje sliku cika moderatoru i ja se plasim  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' />

Aha, i taj pogled, nisam ni primjetila, opasno izgleda...  0110_hahaha  :cheesy:

a pogledaj devojcicu na tvojoj slici kao da hoce da baci sunce...i ona ima neki opasan osmeh  4chsmu1

0110_hahaha  to se djevojčica samo od srca nasmijala, nema lošu namjeru  0110_hahaha  :drugarstvo:  0110_hahaha

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...