коЖељ њацИ Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Твог аватара... 0110_hahaha. Шалим се не бојим се никога, али ми је твој аватар мало застрашујући, ко је то на слици? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Распућина! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Твог аватара... 0110_hahaha. Шалим се не бојим се никога, али ми је твој аватар мало застрашујући, ко је то на слици? Неки талибан, ко ће га знати ... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Највише се бојим овог чике, што направи овакву тему. 229229229 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Твог аватара... 0102_laugh. Шалим се не бојим се никога, али ми је твој аватар мало застрашујући, ко је то на слици? Неки талибан, ко ће га знати ... 0110_hahaha Талибан? Јел то беше онај који се "тали" све док не буде "банован"???????? 0110_hahaha 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Mirođije 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Mirođije 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Nikog, heheh zar se trebam plasiti. ( Zeljko predivna ti slika da se najezis kad je pogledas ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Nikog, heheh zar se trebam plasiti. ( Zeljko predivna ti slika da se najezis kad je pogledas ) Реклама... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Najviše se bojim , ovim redosledom: 1. Mede 2. O. Ivana 3. Maše 4. Uličnog Muzičara 5. Serbona 6. Mirođije - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Kažem ja Mirođija crvenilo ..... Vidiš ....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Има један чика зову га БАН. Ријетко се када појављује и о њему круже застрашујуће приче. Кажу људи ко се са њим сретне тога више нема, ма ни ријечи од њега више не буде. Е тог чике се ја бојим. :0104cheesy: Пг је реаговао/ла на ово 1 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Не бојим се никог... мада ме је Мирођија на почетку нарибала, али не мари, јер сада свако јутро пијемо кафишку заједно. Немо неко да ми је дирао. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Ne znam da li je i na ovom forumu pod nekim drugim nickom ali Aleksandar P. sa verujema Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука