Jump to content

Кога се највише бојите на овом форуму ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Твог аватара... 0110_hahaha. Шалим се не бојим се никога, али ми је твој аватар мало застрашујући, ко је то на слици?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Твог аватара... 0110_hahaha. Шалим се не бојим се никога, али ми је твој аватар мало застрашујући, ко је то на слици?

Неки талибан, ко ће га знати ...

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Твог аватара... 0102_laugh. Шалим се не бојим се никога, али ми је твој аватар мало застрашујући, ко је то на слици?

Неки талибан, ко ће га знати ...

0110_hahaha

Талибан? Јел то беше онај који се "тали" све док не буде "банован"????????

0110_hahaha 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Najviše se bojim , ovim redosledom:

1. Mede

2. O. Ivana

3. Maše

4. Uličnog Muzičara

5. Serbona

6. Mirođije

Подели на овим сајтовима

Има један чика зову га БАН. Ријетко се када појављује и о њему круже застрашујуће приче. Кажу људи ко се са њим сретне тога више нема, ма ни ријечи од њега више не буде. Е тог чике се ја бојим.  :0104cheesy:

• Волим 1

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Не бојим се никог... мада ме је Мирођија на почетку нарибала, али не мари, јер сада свако јутро пијемо кафишку заједно.  :( Немо неко да ми је дирао.  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...