w.a.mozart Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 najviše se plašim od cenzure... inače od članova... hmmmmmmmmm željko i sava savanović, mense0198626478946378946 čejović, serbon...... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 najviše se plašim od cenzure... inače od članova... hmmmmmmmmm željko i sava savanović, mense0198626478946378946 čejović, serbon...... како ово да протумачим ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Da , kako ovo da protumačim ? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 јел Саво, леба ти, а што мене кукавног на кормило? znaaaaao клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Najviše se bojim , ovim redosledom: 1. Mede 2. O. Ivana 3. Maše 4. Uličnog Muzičara 5. Serbona 6. Mirođije али пази кад сам на првом месту greengrin greengrinлебац вам пољубим, постаћу маскота znaaaaao Vidi `vako... Kad si na ovakvom spisku na prvom mestu, onda nisi MASKOTA nego STRAHOTA shuntavilo2 Plase te se bre ljudi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 и ја сам једно време, пошто сам прерано прочитао књигу sokiran књига је болесна, ал онако баш. филм је цица-маца у односу на то. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Najviše se bojim , ovim redosledom: 1. Mede 2. O. Ivana 3. Maše 4. Uličnog Muzičara 5. Serbona 6. Mirođije али пази кад сам на првом месту znaaaaao dada лебац вам пољубим, постаћу маскота sokiran Vidi `vako... Kad si na ovakvom spisku na prvom mestu, onda nisi MASKOTA nego STRAHOTA 4chsmu1 Plase te se bre ljudi... ма то је кул, него што први? иначе, ја сам ти мош-мисити ауторитет - деца ме зезају znaaaaao клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Vidi `vako... Kad si na ovakvom spisku na prvom mestu, onda nisi MASKOTA nego STRAHOTA 4chsmu1 Plase te se bre ljudi... ма то је кул, него што први? иначе, ја сам ти мош-мисити ауторитет - деца ме зезају znaaaaao Tebe moze da se plasi samo onaj ko te ne zna sokiran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 јел Саво, леба ти, а што мене кукавног на кормило? lqj2e2sokakoteПа хтео је мене, ал плашио се ,:cheesy2:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Значи Драги, тако ти мене видиш. Лепо .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јул 19, 2010 Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 kraljica Одлична слика, extra, свака част... klapklap klapklap Одакле је то? 89898989898989 70zfof0qsamomolitva Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 19, 2010 Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 evo je adresa slike http://www.freizeit-ratgeber.de/files/images/halloween_monster06_2031.preview.jpg Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Moderatora Administratora i drugih ...tora 301 :cheesy2: joooj bangin bangin bangin bangin bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 Stvarno? Ne mere biti .... Šo bona? Ko diro? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 22, 2010 Пријави Подели Написано Јул 22, 2010 jahojao234 aman ima njih koji me kritikuju shuntavilo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука