w.a.mozart Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 :cheesy: :bla: t4431 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Boga mi, i marina me je počela plašiti.... Spisak se širi... mirođija, Mileva, marina ..... 3M :cheesy: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Boga mi, i marina me je počela plašiti.... Spisak se širi... mirođija, Mileva, marina ..... 3M whackado .... a adminitrator te ne plasi c,c,c... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 whackado jahojao234 bh8xal9bamozdainebi lqj2e2sokakote mense0198626478946378946 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Boga mi, i marina me je počela plašiti.... Spisak se širi... mirođija, Mileva, marina ..... 3M lqj2e2sokakote .... а мене? whackado Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Pa moram li i tebe da se plašim? lqj2e2sokakote ... Onda će biti 4M ... a nekako mi se više sviđa 3M radi Azre i one njihove pesme whackado .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Beban Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Има један чика зову га БАН. Ријетко се када појављује и о њему круже застрашујуће приче. Кажу људи ко се са њим сретне тога више нема, ма ни ријечи од њега више не буде. Е тог чике се ја бојим. 319.gif BE-BAN (english) Beban - serbian :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Pa moram li i tebe da se plašim? bighugbighug ... Onda će biti 4M ... a nekako mi se više sviđa 3M radi Azre i one njihove pesme .... Azrina pesma je 3N, ne 3M. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 U pravu si... Moja greška ... Do mene je ... Danke. Pozdrav .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Znam je napamet celu. (: Ja se zovem Pola Horvat, Ljubila sam mrtvog čovijeka! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ja odprilike svakog drugog reda bighugbighug ... .... po zadatku, celo vreme sam ga čekala .... Bila je.... tralalalal .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Tako lijepa te večeri. Aj videću da odsviram tu stvar pa da ti pošaljem Videću da neko otpeva, pošto numem to. Rkam džitru pomalo. Aj zop. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Pa eto ja pomalo bubanj... pa možemo napraviti bend bighugbighug .... Zvao bi se "Ateista vernik" ili već nekako tako .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Pa eto ja pomalo bubanj... pa možemo napraviti bend bighugbighug .... Zvao bi se "Ateista vernik" ili već nekako tako .... FBDSA - Fala Bogu Da Smo Ateisti xD Uvek sam za! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ne bi moglo drugačije ni da glasi .... jer kome bi ateista zahvalio.... samom sebi? HMDSV - Hvala meni da smo vernici bighugbighug ili HUDSV - Hvala Univerzumu Da Smo Vernici ili jednostavno - Hvala ti Darvine na bananama .... Šala 0110_hahaha .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука