Jump to content

Препоручена порука

@Драгана Милошевић, ма ја сам ти здрава и права. Само све теже подносим да проводим време са плитким људима. Не умеју да слушају (саслушају, а не само да чују), да разумеју, да упознају и заволе некога кроз његове слабости и мане. Људи који те суштински не познају, који гледају само себе кроз однос с другим, сао шта могу да добију. Бесмислена наклапања, површна ћаскања, ликови који ти баш вређају интелигенцију... да осетим се некад  онако, умотала бих се у рите као клошар, да ме сви заобилазе на десет метара. 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
On 1.10.2018. at 19:08, Lady Godiva рече

Људи који те суштински не познају, који гледају само себе кроз однос с другим, сао шта могу да добију. Бесмислена наклапања, површна ћаскања, ликови који ти баш вређају интелигенцију... да осетим се некад  онако, умотала бих се у рите као клошар, да ме сви заобилазе на десет метара. 

Svi su se nekad tako osećali... Ako čovek ima dobre prijatelje, bar dva, treba se njih držati. Društvo pomaže. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, ............. рече

Svi su se nekad tako osećali..

Знам, зато и кажем Гаги. Колико год је некоме објективно добро, има те моменте, не само људи са здравственим тегобама.

Подели на овим сајтовима

,,To listen is an effort, and just to hear is no merit. A duck hears also."
Igor Stravinski :)

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...