Драгана Милошевић Написано Октобар 1, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2018 Зар и ти? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 1, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2018 @Драгана Милошевић, ма ја сам ти здрава и права. Само све теже подносим да проводим време са плитким људима. Не умеју да слушају (саслушају, а не само да чују), да разумеју, да упознају и заволе некога кроз његове слабости и мане. Људи који те суштински не познају, који гледају само себе кроз однос с другим, сао шта могу да добију. Бесмислена наклапања, површна ћаскања, ликови који ти баш вређају интелигенцију... да осетим се некад онако, умотала бих се у рите као клошар, да ме сви заобилазе на десет метара. ............., Драгана Милошевић, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
............. Написано Октобар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 On 1.10.2018. at 19:08, Lady Godiva рече Људи који те суштински не познају, који гледају само себе кроз однос с другим, сао шта могу да добију. Бесмислена наклапања, површна ћаскања, ликови који ти баш вређају интелигенцију... да осетим се некад онако, умотала бих се у рите као клошар, да ме сви заобилазе на десет метара. Svi su se nekad tako osećali... Ako čovek ima dobre prijatelje, bar dva, treba se njih držati. Društvo pomaže. Lady Godiva, "Tamo daleko", Milica Bajic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 пре 4 часа, ............. рече Svi su se nekad tako osećali.. Знам, зато и кажем Гаги. Колико год је некоме објективно добро, има те моменте, не само људи са здравственим тегобама. Лубеница, ............. and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 ,,To listen is an effort, and just to hear is no merit. A duck hears also." Igor Stravinski Milica Bajic, ............. and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 On 1.10.2018. at 17:15, Lady Godiva рече Хеј, Гаго, управо си од речи до речи описала то како се ја осећам веома често. Ne stekoh utisak da si plašljiva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука