Jump to content

Кана лого (гласање)

Оцени ову тему

WiseMan

Препоручена порука

On 8. 9. 2018. at 20:51, Поуке.орг инфо рече

Да, то је добар прелог, био би свакако вишак.

Expand  

да, али и: ако су људи видели Жану и Ћану видели би, уз тај поднаслов, још што-шта...

Подели на овим сајтовима

Inace, red je da se i ovde pomene - jedan od prvih koji je dao predlog da se ukine levo slovo "k" (iz ogledala) je i brat @Blaža Željko, s tim da je on to izneo tamo na fb. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

image.png.5deb9418c57af0fcd2df7f65f2f632d4.png

претпостављам да ће тамо бити и девојака,  ово је рецимо мој предлог, прве варијанте су лепе, али ако хоћете да рекламирате водовод (без уреде мајстор оби, онај звоник, на при поглед делује као славина.), дајте нешто мало лирскије, нешто романтичније, ипак ће то бити специфичан сајт, за упознавање ради брака.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 8. 9. 2018. at 21:00, obi-wan рече

Inace, red je da se i ovde pomene - jedan od prvih koji je dao predlog da se ukine levo slovo "k" (iz ogledala) je i brat @Blaža Željko, s tim da je on to izneo tamo na fb. :)

Expand  

Obi, ozbiljno sam pitao...i opet cu - sta to ima na fb ? Zru na fb ? Stvarno nisam u toku.

Подели на овим сајтовима

On 9. 9. 2018. at 5:49, Broken рече

Obi, ozbiljno sam pitao...i opet cu - sta to ima na fb ? Zru na fb ? Stvarno nisam u toku.

Expand  

Ma nema nista posebno, nego je i tamo preneto ovo isto glasanje kao i ovde. Uglavnom, ovde se odvija ono sto je bitnije oko ove teme. :)

https://www.facebook.com/ivanzru/posts/10214783175205471?comment_id=10214783953904938&notif_id=1536406488719259&notif_t=comment_mention&ref=notif

https://www.facebook.com/ivanzru/posts/10214787588275795?comment_id=10214787597236019&notif_id=1536437885179801&notif_t=comment_mention&ref=notif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Оби, одрадио си одличан посао!

Овај "као чесма" лого је пун погодак! Браво, браво!

То је то...

Као покретач ове идеје желим да се захвалим свима који су учествовали у читавој причи и надам се да ће "Кана" заживети на прави начин. Доста труда и рада је уложено, најпре наш пријатељ @WiseMan , али и сви остали који су ми помагали да идеја заживи.

Ускоро ћу у једном лајву на мом фејсбуку показати о чему се ради и надам се заинтересовати људе да се прикључе.

Ово свакако није довољно, као што и форум сам по себи није циљ, већ увод у лични сусрет.

У нашој цркви се сваког месеца служи молебан за брак и породицу и велики број људи долази. "Кана" ће бити online, али црква и offline i online :)

Још једном хвала свима.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Dobro, posto je izabran konacni, zapakovacu njega u jedan a ostale u drugi paket, i saljem Wiseman-u... :)

Подели на овим сајтовима

@obi-wan Ок... ми ћемо свако још тестирати, а коначно ће бити оно што ће се наћи на сајту кад сајт заживи.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 9. 9. 2018. at 13:54, Иван Ц. рече

Као покретач ове идеје желим да се захвалим свима који су учествовали у читавој причи и надам се да ће "Кана" заживети на прави начин. Доста труда и рада је уложено, најпре наш пријатељ @WiseMan , али и сви остали који су ми помагали да идеја заживи.

Ускоро ћу у једном лајву на мом фејсбуку показати о чему се ради и надам се заинтересовати људе да се прикључе.

Ово свакако није довољно, као што и форум сам по себи није циљ, већ увод у лични сусрет.

У нашој цркви се сваког месеца служи молебан за брак и породицу и велики број људи долази. "Кана" ће бити online, али црква и offline i online :)

Још једном хвала свима.

Expand  

Овим се тема закључава до даљег. Хвала свима који су учествовали. :) 

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...