Jump to content

Атеисти питају вернике

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

мрачњак, пронађи си статистику да видиш у САД пораст верника православне вере, а не само ове што ти одговарају теоријама  joooj isus-sinai

Подели на овим сајтовима

То мораш са римокатолицима да решиш. Није само Црква проповедала, него је то била званична научна теорија. Нити су такве глупости резервисане само за застранеле религије - имаш пример генетичара које су у атеистичком СССР-у прогањали због научних ставова па су им најбољи стручњаци поумирали по логорима.

Tacno sam znao! Cak sam i napisao to u postu pa sam obrisao pre slanja...  znao sam da ce tvoj poslednji argument da bude "Eeeee... ali to nije pravoslavna crkva radila.... neeee... to su katolici/protestanti/adventisti/muslimani/hindusi/budisti/sajentolozi/maradonisti.........

Meni su sve religije iste... ja nisam vernik pa da pravim podele medju ljudima... ja se zalazem za koncept uglavnom nepoznat svetskim religijama: "Jednakost"...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

мрачњак, пронађи си статистику да видиш у САД пораст верника православне вере, а не само ове што ти одговарају теоријама  joooj isus-sinai

Mislis da potrazim one koje TEBI odogovaraju... hehe ...

Medo sta da ti radim... odgovarale neodgovarale to ti je joooj

Подели на овим сајтовима

Medo sta da ti radim... odgovarale neodgovarale to ti je joooj

Ah, ta nauka!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Прочитај пажљиво па ћеш видети да то није мој "последњи аргумент", него је теби било најједноставније да одговориш на узгредну напомену, а заобиђеш главно. Мој главни аргумент јесте да не можеш да оптужиш веру за то, јер су такве ствари радили припадници разних идеологија који су били на власти. Ако тврдиш да је вера крива за прогон Галилеја и Бруна, онда мораш да прихватиш да је атеизам крив за прогон Вавилова и Четверикова.

Ако се залажеш за "једнакост" онда си ти једнак са оним атеистима из Совјетског Савеза који су прогањали и убијали научнике у име атеизма.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

мрачњак, пронађи си статистику да видиш у САД пораст верника православне вере, а не само ове што ти одговарају теоријама  dada dada

Medo sta da ti radim... odgovarale neodgovarale to ti je ;)

како си једносмеран, то открива твоје мотиве не моје.

да се образујеш, шта се дешава а не да манипулишеш информацијама :)

Подели на овим сајтовима

Мрачни, ајд прочитај ”Коперниканску револуцију” од Куна. Ваљда је Кун довољно ауторитет и довољно нерелигиозан. Па ћеш видети да је цела прича много сложенија од те уобичајене карикатуре.

Подели на овим сајтовима

Мрачни, ајд прочитај ”Коперниканску револуцију” од Куна. Ваљда је Кун довољно ауторитет и довољно нерелигиозан. Па ћеш видети да је цела прича много сложенија од те уобичајене карикатуре.

Ma neee, kako se ne secas sta su nam rekli prosli put Ksio i Matematicar. To su mutivode sto

koce naucni napredak samo eto mi to ne shvatamo.

Подели на овим сајтовима

Ma neee, kako se ne secas sta su nam rekli prosli put Ksio i Matematicar. To su mutivode sto

koce naucni napredak samo eto mi to ne shvatamo.

Čekaj, sad su videli ko je Met Dilahanti i pročitali su Zabluda o Bogu.

Sad će malko i napredovati i shvatiti da nije baš tako kao što je interpretirano, nije to-to.

A kada i ako shvate o čemu se radi u religiji neka donesu odluku pa kakva god bila, kao moja ili kao tvoja.

Mada valjda i ti shvataš da si i ti ateista. :)

Подели на овим сајтовима

Карикатуре. Права реч. 0110_hahaha

Isto sam i ja rekao za jevandjelja... :)
једно је имати мишљење а сасвим друго вређати другог истим.

или бити упоран у томе.

Подели на овим сајтовима

moje misljenje ja nazvano karikaturom... i to je ok jer ja sam ateista i mene je dozvoljeno vredjati...

Ja sam rekao da je vernicko misljenje karikatura... i to je strasna  i uvredljiva stvar i dabogda goreo u paklu do kraja sveta  smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...