Jump to content

Атеисти питају вернике

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

ja opet pitam, cemu sluzi religija ako ionako verujete da bog sam odlucuje kome ce se i kako prikazati...

i zamolio bih konkretnije odgovore, mnogo vi vernici volite da ga kukuljite i uvijate pa moram dvaput isto pitanje da postavljam.

@solomon i darko- get a room, ovo je tema za pitanja i odgovore...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

ja opet pitam, cemu sluzi religija ako ionako verujete da bog sam odlucuje kome ce se i kako prikazati...

i zamolio bih konkretnije odgovore, mnogo vi vernici volite da ga kukuljite i uvijate pa moram dvaput isto pitanje da postavljam.

ТИ НИШТА ДРУГО НЕ РАДИШ ОСИМ ШТО ... ПИТАШ

АЈД МАЛО ЋУТИ, РАДИ И ЗАРАЂУЈ

Подели на овим сајтовима

и ако може ... нека ужива у животу, а не да непрестано пискара како нема Бога !

ради човече Божји и зарађуј !

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

Par pitanja:

1.Koliko ste otvoreni javno u vezi svoje religije?

2.Da li vecina vasih poznanika zna da ste religiozni?

3.Da li to pokazujete kad komunicirate i upoznajete se sa ljudima i da li imate potrebu da stavite do znanja sagovorniku?

4.Koliko vam je stalo da znate dal' sagovornik deli vasu religiju i da li to smatrate bitnim?

5.Da li su vecina vasih prijatelja vernici?

6.Da li ste nekad imali problema zbog svoje vere - neprijatne situacije ili slicno?

7.Da li smatrate da su vam neka religijska prave uskracena i koja?

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ратко, мислим да овај пост није ок.

Форим и служи да људи постављавју питања једни другима, да се упознају и да размењују искуства....

Види како се тема зове....

Подели на овим сајтовима

• Гости

Par pitanja:

Koliko ste otvoreni javno u vezi svoje religije? Da li vecina vasih poznanika zna da ste religiozni?

Da li to pokazujete kad komunicirate i upoznajete se sa ljudima i da li imate potrebu da stavite do znanja sagovorniku?

Koliko vam je stalo da znate dal' sagovornik deli vasu religiju i da li to smatrate bitnim?

Da li su vecina vasih prijatelja vernici?

Da li ste nekad imali problema zbog svoje vere - neprijatne situacije ili slicno? Da li smatrate da su vam neka religijska prave uskracena i koja?

Лепа питања. smej.gif

1.Отворен сам онолико колко то ситуација захтева.

2.Моји пријатељи знају да верујем у Бога.

3.Не волим без потребе да показујем то што сам верник.

4.Није ми превише битно да ли је неко припадник моје вероисповест, чак ми је драже када упознам неког друге вере јер увек волим да чијем друга искуства и друге погледе на свет.

5.Добра већина мојих пријатеља јесу предани верници

6.Кад сам био тинејџер, отац ми је цепа књиге и иконе, сматрао је "да ме вера учи да га не слушам"....

7.Мислим да ми нису никаква право ускраћена, јер православље јесте слобода и живот, напротив мислим да ми је много тога дато вером.

Подели на овим сајтовима

da ,cemu sluzi molenje onda , onda ako ljudi sve sami znaju i rade

Подели на овим сајтовима

Religija služi da ispravno shvatiš smisao svog života i da budeš sretan i na ovom i na onom svijetu!

kako objasnjavate to da je ova definicija potpuno nedokaziva u praksi?

npr. imamo poklonike religija koji su mizerni (78%samoubica u USA su vernici) i s druge strane puno nevernika koji su savrseno srecni svojim zivotima.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Religija služi da ispravno shvatiš smisao svog života NA SVOJ NAČIN i da budeš sretan na ovom svijetu!

malo sam prepravio , izvini ...

Велика исправка!

"smisao svog života NA SVOJ NAČIN"

ово је начин на који атести схватају смисао живота на "свој" начин.

А религиозни људи (има их 5-6 милијарди на планети) сви заједнички доживљавају живот као дар Божије љубави и смисао живота и начин прилагођавају свако својој религији.

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

78% samoubica u USA su vernici

80-90% американаца су верници, тако да опет имаш процентуално мање самоубица међу верницима.

Статистика је незгодна наука... zru

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...