Avocado Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Pa kad sva deca imaju dnevnike, što da ja budem najgori od sve dece... ili ... kud svi Turci, tu i mali Mujo! Biće svega... mojih rentova, muzike, klipova... uglavnom gluposti... Pa da počenemo sa jednom kućevnom pesmicom This Must Be the Place (Talking Heads) Home is where I want to be Pick me up and turn me around I feel numb, born with a weak heart I guess I must be having fun The less we say about it the better Make it up as we go along Feet on the ground, head in the sky It's okay, I know nothing's wrong, nothing Oh! I got plenty of time Oh! You got light in your eyes And you're standing here beside me I love the passing of time Never for money, always for love Cover up and say goodnight, say goodnight Home, is where I want to be But I guess I'm already there I come home, she lifted up her wings I guess that this must be the place I can't tell one from the other Did I find you, or you find me? There was a time before we were born If someone asks, this is where I'll be, where I'll be oh! We drift in and out Oh! Sing into my mouth Out of all those kinds of people You got a face with a view I'm just an animal looking for a home and Share the same space for a minute or two And you love me till my heart stops Love me till I'm dead Eyes that light up Eyes look through you Cover up the blank spots Hit me on the head I got ooh! GeniusAtWork, obi-wan, Alegzandar and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 3 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Ајде коначно и ти да се скућиш. Avocado, Phoebe, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 @Avocado Nek` je sretnje uselenje... `el si ovo uz`o na kredit, il` ti poslala tetka neku kintu? Avocado and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Čestitam ti Avocado. Dal' bi bilo na mestu da i ja napravim svoju dnevnik temu ? Jel' bi to neko pratio ? Avocado and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 1 минут, Broken рече Dal' bi bilo na mestu da i ja napravim svoju dnevnik temu ? Jel' bi to neko pratio ? Сигурно би морао неки сироти админ по службеној дужности. Vladan :::., Phoebe and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Сигурно би морао неки сироти админ по службеној дужности. Maaarš.... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Ред би био да се гајба и освешта ... Alegzandar, Paradoksologija, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 6 минута, Рапсоди рече Ред би био да се гајба и освешта ... Evo osveštano s Koka Kolom: drvce and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 26 минута, obi-wan рече @Avocado Nek` je sretnje uselenje... `el si ovo uz`o na kredit, il` ti poslala tetka neku kintu? Ma šta će mi kredit i tetka za ovo: obi-wan and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 31 минута, Broken рече Čestitam ti Avocado. Hvala... postigli smo određene rezultate... Цитат Dal' bi bilo na mestu da i ja napravim svoju dnevnik temu ? Jel' bi to neko pratio ? Zavisi od sadržaja... moraš da imaš neke slike lepih žena da privušeš muške posetioce... npr. a moraš da imaš i neke sadržaje za žene... kuvanje, kukičanje, kozmetika i tako to sve nešto na K 49 Delicious and Healthy Avocado Recipes Here's What an Avocado Hair Mask Does to Your Hair Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 пре 4 минута, Avocado рече moraš da imaš neke slike lepih žena da privušeš muške posetioce Najmanji problem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Ево ти на усељење, један мали пригодни поклончић...тури на витрину Avocado је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 Авокаду срећно усељење желим, уз песму Paradoksologija, obi-wan, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 1 hour ago, Broken рече Čestitam ti Avocado. Dal' bi bilo na mestu da i ja napravim svoju dnevnik temu ? Jel' bi to neko pratio ? sto ne napravis anketu ? ? obi-wan, Broken and Avocado је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 12, 2018 Пријави Подели Написано Јун 12, 2018 evo i od mene za useljenje (milje, ne televizor) Avocado and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука