cloudking Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 Управо сада, Ведран* рече Изведи бре то дете више у парк! До сада би појeло пакет банана! Ја сам волео парк Седми јули поред Кеја. Uspavala se na pola banane Znao sam ja odma da nema nista od parka. Dzaba je donela odluku da ide u park kad ne poznaje svoje navike tako dobro kao sto hi poznajem ja пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 7 минута, Bokisd рече I, kako da ga bas pouzdano prepoznamo ? Кад покаже палац горе онда може, ако је палац доле онда не може. Али пре тога да јој се објасни историјат, гладијаторске игре и значење ове гестикулације итд. па све до данашњег дана. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Ја сам волео парк Седми јули поред Кеја. Nislija? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 3 минута, cloudking рече Pa sta da radim kad pred ocima vidim to o cemu ti pricas da ne postoji... Ја се чудим како си ти атеиста? Озбиљно. Ти си нас превазишао! Ми верници верујемо да постоји и оно што не видимо, а ти видиш и оно што не постоји. Алал ти вера! "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 1 минут, cloudking рече Pa to, zaboravio sam na momenat da ono sto ja samtram normalnim nije normalno za druge ljude a kako je ta razlicitost u shvatanju normalnog ok, pretereao sam u ovoj temi. Izgleda da jesi... tj. malo sam pročačkao po netu i izgleda da je ova gđa/gđica zaista dileja koja smatra da je tu pristanak deteta ključan. Tačnije, opet to nije eksplicitno rekla ali je njena reakcija na shit-storm to da navodi statistike zlostavljane dece i kako je pogubno to što ih učimo da budu apsolutno poslušna i ne razvijamo "consent culture"... ali za mene je to dovoljno... ako na sve ove kritike ne odgovoriš jasno sa: ljudi bre pa nisam mislila da ne treba da presvučete bebu ako ne vidite njen pristanak... nego opet piskaraš nešto drugo, rekao bih da to ipak jeste mislila tj. da to misli... Paradoksologija and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 8 минута, Ведран* рече Кад покаже палац горе онда може, ако је палац доле онда не може. Али пре тога да јој се објасни историјат, гладијаторске игре и значење ове гестикулације итд. па све до данашњег дана. Igras pantomime sa detetom,.... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 5 минута, cloudking рече Nislija? Па могло би се рећи једним делићом. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 11 минута, Avocado рече Izgleda da jesi... tj. malo sam pročačkao po netu i izgleda da je ova gđa/gđica zaista dileja koja smatra da je tu pristanak deteta ključan. Tačnije, opet to nije eksplicitno rekla ali je njena reakcija na shit-storm to da navodi statistike zlostavljane dece i kako je pogubno to što ih učimo da budu apsolutno poslušna i ne razvijamo "consent culture"... ali za mene je to dovoljno... ako na sve ove kritike ne odgovoriš jasno sa: ljudi bre pa nisam mislila da ne treba da presvučete bebu ako ne vidite njen pristanak... nego opet piskaraš nešto drugo, rekao bih da to ipak jeste mislila tj. da to misli... da, sadly... al vedran i dalje nije u pravu пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 11 минута, Ведран* рече Па могло би се рећи једним делићом. Aj na pivo. taman kad se dete probudi da je odvedem da se istrci pored keja dok ja i ti u Irskom razjasnjavamo aspekte modernog roditeljstva uz pivo пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 14 минута, Avocado рече Izgleda da jesi... tj. malo sam pročačkao po netu i izgleda da je ova gđa/gđica zaista dileja koja smatra da je tu pristanak deteta ključan. Tačnije, opet to nije eksplicitno rekla ali je njena reakcija na shit-storm to da navodi statistike zlostavljane dece i kako je pogubno to što ih učimo da budu apsolutno poslušna i ne razvijamo "consent culture"... ali za mene je to dovoljno... ako na sve ove kritike ne odgovoriš jasno sa: ljudi bre pa nisam mislila da ne treba da presvučete bebu ako ne vidite njen pristanak... nego opet piskaraš nešto drugo, rekao bih da to ipak jeste mislila tj. da to misli... E pa to. Jelena11 je još na početku ove diskusije dala pravi komentar: "Pa ovako, da ga netegnem, al bas nategnem. Mogu da razumem da je ova lujka nekad videla bebu. Mozda je videla ko zna kakve primerke rodotelja koji su grubi sa decom, koji ih samo zgrabe i ne znam obuku da se sto manje mrdaju i slicno, pa da je onda videla normalne roditelje koji pricaju sa svojom decom, pevaju, caskaju... Milion puta sam rekla hajde da menjamo pelenu ko se to ukakio upiskio, pogotovo u periodu propricavanja i toga da beba posle poatane sveana da li se ukakila ik upiskila pa da to jel ume da kaze jednog lepog dana i sve redom... Al ne u svrhu pristanka niti cega nego bre eto tako. Pa ajde da kazemo da je ova lujka nekako mozda na to mislila al da su joj sve te femino sta god isprale mozak i da je od presvlacenja dece napravila ideoloski potez i citavu nauku. Al sve jedno je lujka" Ведран* and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 Док Јецу Клауд не аминује нећу с њим на пиво. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 11 минута, cloudking рече da, sadly... al vedran i dalje nije u pravu Mislim da se i tu svađate bez razloga tj. usled nesporazuma... jer ti ono što je on napisao tumačiš kao da smatra da je dete od dve godine biološki robot koji nema svest, razum i volju, a on tumači ono tvoje kao da dvogodišnje dete ima svest, razum i volju odraslog čoveka... a cenim da se zapravo manje-više slažete i da pogrešno interpretirate jedan drugog preuveličavajući napisano... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 4 минута, Ведран* рече Док Јецу Клауд не аминује нећу с њим на пиво. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 39 минута, cloudking рече Uspavala se na pola banane Znao sam ja odma da nema nista od parka. Dzaba je donela odluku da ide u park kad ne poznaje svoje navike tako dobro kao sto hi poznajem ja признај да си изманипулисао дете, јер се теби не иде напоље Војвода7 and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 15, 2018 Пријави Подели Написано Мај 15, 2018 пре 17 минута, Снежана рече признај да си изманипулисао дете, јер се теби не иде напоље Да је само то! И оно пола банане је појео, без дозволе. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука