Jump to content

Iskustva forumaša iz raznih dijelova svijeta kroz google street view

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa zar ovo nije isti kod? Aj popravi onaj gore dok čekamo rješenje. :smeh1:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Grizzly Adams рече

То је код њих стандард.

Па сад...

У 1/4 Хјустона је тај стандард. Можда је и у остале 3/4, ал препоручују да се не у њих залази, па нисам проверавао. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Grizzly Adams рече

Држава је ”регулисала” школске аутобусе тамо још 1930-тих па дан данас изгледају као аути из тог доба... Мислим да нису ни изнутра много ”модернизовани”.

Шта ћеш...

Да није државе, данас би деце летела у школу. #IzviniMoroSam :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Да није државе, данас би деце летела у школу. #IzviniMoroSam :smeh1:

Грешиш опет, не би постојала школа... :smeh1:

• Радостан 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Па сад...

У 1/4 Хјустона је тај стандард. Можда је и у остале 3/4, ал препоручују да се не у њих залази, па нисам проверавао. :smeh1:

Велики градови...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Justin Waters рече

ne znam kakav je ovo osjećaj voziti se autom u SAD kada radiš svakodnevne stvari

Како кад. Није лоше кад у траци до тебе на семафору стане нека систа или сењорита, па очијукате...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Грешиш опет, не би постојала школа... :smeh1:

Школе су једна од ретких ствари код којих се слажем са најрадикалнијим верзијама либертаријанизма... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Има у Бруклину један део где не вреди да идеш ако не знаш кинески, тамо се види та њихова азијска навика да се ”згуравају” што помену Јустин - четири радње у три метра: :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Juanito рече

Ovo sam danas samo lajkuno na pauzi znajući unaprijed da je dobro, sad sam i preslušao..ahh kakva milina. 

• Радостан 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

четири радње у три метра: :)

али називи... захвални намештај и срећне униформе на углу...

а преко пута Друга евангелистичка слободна црква...

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Grizzly Adams рече

То је изгледа нека привилегија за нас 1%... ;)

@Zayron како ти убацујеш мапе?

Isto ko i ti.

image.png

Подели на овим сајтовима

On 29.4.2018. at 15:31, Natasa. рече

Ljudska priroda je svugde ista, samo je pitanje koji sistem šta dozvoljava. Ništa oni sa zapada nisu ni bolji ni gori od bilo koga, ali samo im je vaspitanje drugačije. Inače, često kažem ciganska posla od Mađarske ka jugu (što se Evrope tiče), ne mislim nikoga da time uvredim.

I od Madjarske na sjever (što se Evrope tiče), ni ja ne mislim nikoga da time uvrijedim. :D 

Šta mislite gde se odigrala ova legendarna epska bitka iz Star War?

Ovo nije stigao snimit ni sam Kusturica, šta bi on dao za ovakvu jednu scenu od minute i po u svom filmu? Život je ipak najbolji režiser i scenarista.  :) 

Originalni video

Ovdje u sred Češke, 99 kilometara jugoistočno od Praga. Okrecite sliku ukrug pa cete vidjet i sa suprotne strane prozor i kuću iz koje je to snimano.

http://goo.gl/maps/v0zpR

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Grizzly Adams рече

Један фенси ресторан у Мајами Бичу где се носи розе... :D

Сигурно није гугл ауто овде био па се питам да ли ресотран сам сними ово и да гуглу ради рекламе или сами гуглови људи иду по кафанама и снимају или шта већ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan ::: рече

Сигурно није гугл ауто овде био па се питам да ли ресотран сам сними ово и да гуглу ради рекламе или сами гуглови људи иду по кафанама и снимају или шта већ?

Имају неке камере које могу то да сниме и изнутра.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...