Jump to content

Ženski stil iz muškog ugla

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Одговори 178
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 минута, Smaragdni kamičak рече

Baletanke vam ružne, patike neadekvatne van treninga... Štaaa da nosi žensko a da bude ravno i udobno? :scratch_head:

Да не буде забуне, ово за тренерке и патике мислим за оба пола. Не дискриминишем жене. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Да не буде забуне, ово за тренерке и патике мислим за оба пола. Не дискриминишем жене. 

Pa šta da nosimo, sem gumenih čizama? :D Stavi neku sliku. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Smaragdni kamičak рече

Pa šta da nosimo, sem gumenih čizama? :D Stavi neku sliku. 

Па рекох да ми је све остало с оне твоје прве слике ОК осим адидаса и последње. Нисам рекао да је проблем сва патиколика обућа. Проблем су ми чисте спортске патике, које нико није ни покушао да редизајнира, него директно с паркета на улицу. А можеш ти слободно и адидас и најк да носиш. Једина последица је што ћу ја рећи да је ружно. Зар је то битно? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Juanito рече

Облачио у средњој док ми је мама куповала одећу. После сам сватио да то не волим, да је то нека чудна наша мода (вероватно настала деведесетих у дизелашким круговима) и да се људи по белом свету не облаче тако (што је ишло у прилог мом осећају). Жеља за удобношћу је свакако ту врло легитимна, но постоји одећа сличне удобности, ал лепша и прикладнија за сваки дан. 

Па не знам шта бих ти рекла за то што ти је мама куповала одећу... 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Лубеница рече

Па не знам шта бих ти рекла за то што ти је мама куповала одећу... 

Па не знам ни ја. Рекао бих да сам био клинац, а клинцима обично маме купују одећу. 

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Juanito рече

Па не знам ни ја. Рекао бих да сам био клинац, а клинцима обично маме купују одећу. 

Средња школа? Па и ниси баш

малиша ?

Ал добро боље тако, него што је овој ђеци данас најважније који бренд носе на себи.

Подели на овим сајтовима

apsolutno se slažem sa Juanom u vezi patika, osim toga, niste ni svesni koliko patike deformišu stopalo, naročito devojčicama, pa muka nastane kad žele da kupe prve salonke, npr. za maturu, a stopalo od patika postalo kao slonovsko.

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Gogić рече

Žene sa šeširima, volite ili ne ??

Da, ja nosim sesire, beretke, subare...obozavam ih :) 

Image may contain: ТаÑа ÐлиÑÐ¸Ñ and Suzana Nadj, people smiling

A i lepo mi stoje ...jel de :))) ?

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...