Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Бог ти помогао Богдане.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

@@Aleksandar Vasić_21402, @@3006, dobro dosli u nasu zajednicu....verujem da cete uzivati.... 8086.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Fina zajednica, ukljucujem se. Imao sam stari profil ovde, voleo bih ako bi moderator mogao da me kontaktira kako bi mi izbrisao stari nalog.

Nadam se da cemo dosta toga duhovnog korisnog deliti ovde.

As far as the East is from the West, I remember your sin no more.

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошао.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Радујем се јер се сабрасмо око Христа :-) поздрав људи Моје име је Игор ожењен сам са супругом Јеленом имамо дете Нектартија од 15 месеци. Живим у Новом Саду радим у једној штампарији.. Колико могу пратим теме на страници.радује ме сваки текст који узводи човека ка Господу..

Подели на овим сајтовима

On 19. 6. 2015. at 21:03, Игор Шеваљевић рече

Радујем се јер се сабрасмо око Христа :-)

:slavaaa:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 19. 6. 2015. at 23:56, R2D2 рече

Dobrodosli svi novi clanovi!

Послато са Pegle уз помоћ Тапатока

Данас и пегле могу слати поруке :)

Подели на овим сајтовима

On 20. 6. 2015. at 9:22, ИгорМ рече

Данас и пегле могу слати поруке :)

Smart pegle, nisu to obicne...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog svima!

Zovem se Marija, iz Beograda sam, imam 28 godina...Recimo da bi me najbolje predstavile ove reči moje mame: "Ti samo tražiš neka čuda." :D Ona je ovo rekla u kontekstu- samo nabrajam mesta poznata po nekim čudima, koja bih posetila, ali me , ni ne znajući, definisala skroz... :D Život je čudo, pa živim od čuda i za čuda... 

Nadam se lepom druženju.  :)

"Blago onom ko manje ispituje tajne bića Božijeg, a više sluša zapovesti Božje i više oseća ljubav Božiju u srcu!" Sveti vladika Nikolaj

Подели на овим сајтовима

E pa dobro nam dosla, Liro... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...