Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

У знак захвалности на добродошлици, за вас, Жикино коло... 0442_feel , а онда каже....нананананананана Роберт Просинечки, Роберт Просинечки.  eheeeej

Православна цркво наша драга, надо свију нас,

у теби је Црногорац нашао свој спас!

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог.

Само да се упишем као новајлија, иако читам форум одааавнооо.

Поздрав свима

:djetalina:

добро нам дошао  0110_hahaha  1340_womens

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог.

Само да се упишем као новајлија, иако читам форум одааавнооо.

Поздрав свима

hellooooooooo

Бранко, 22 године, из главног црногорског града. Од септембра дипломирани правник.  confused

4chsmu1 confused

Подели на овим сајтовима

Odnedavno ovde, jos surfam, i slaaabo se snalazim. Jedva skontala kako se ukljuciti, kako postaviti, itd. (Bosanka, jel'... t4431

Sretna sto sam ovde, slican se slicnom raduje :group111:javascript:void(0);

Imam 41 godinu, razvedena, sa poodraslom djecom  :) <3 <3

Socijalni radnik po struci, trazim posao, do prije godinu dana radila kao prevodilac... Volonter i  po - volontiram (tj.dzaba radim) u djecjem domu i u jednom udruzenju samohranih roditelja... Jurisanje na vjetrenjace, alimentacioni fond i tako... Ali zbudu se kakvi projektici, prevodi, a ima se jos nesto i ustedjevine  t1007

Drzi me ono 'ponizi se pod desnicu njegovu, pa ce te u svoje vrijeme uzvisiti' tak' nekako

Veliki pozdrav svim zru-ovcima girl_jumping

Подели на овим сајтовима

Pridruzujem se, dobrodosla... girl_jumping

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Odnedavno ovde, jos surfam, i slaaabo se snalazim. Jedva skontala kako se ukljuciti, kako postaviti, itd. (Bosanka, jel'... bangin

Sretna sto sam ovde, slican se slicnom raduje :group111:javascript:void(0);

Imam 41 godinu, razvedena, sa poodraslom djecom  t4431 <3 <3

Socijalni radnik po struci, trazim posao, do prije godinu dana radila kao prevodilac... Volonter i  po - volontiram (tj.dzaba radim) u djecjem domu i u jednom udruzenju samohranih roditelja... Jurisanje na vjetrenjace, alimentacioni fond i tako... Ali zbudu se kakvi projektici, prevodi, a ima se jos nesto i ustedjevine  :bla:

Drzi me ono 'ponizi se pod desnicu njegovu, pa ce te u svoje vrijeme uzvisiti' tak' nekako

Veliki pozdrav svim zru-ovcima 0442_feel

Добродошла  од  срца... t4431 tuzansmajli8904

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...