Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobro dosli svi novi clanovi.

Za Davida pitanje, jel Divad ili David?

.mislise.

Да ли је PD од police department? 7896634 7896634 ne_shvata

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Ха, ха....нееее, само иницијали презимена и имена пошто је моје име било већ регистровано па нисам имала ту могућност....Драгана, Давиде.

bendoff

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• Гости

...joj ja tek sad vidjeh ovu temu,kad stigoh neki lik Martirije me uputi ovamo 0110_hahaha...al' vala nesto ne obratih paznju 0304_smile4...inace sam ovdje vec dva dana,pa evo sa zakasnjenjem...zovem se Mirjana,i zivim u Trebinju,RS...pozdrav svima 0110_hahaha

0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

winter

Да се представим. Боље икад него никад.

Из Лазаревца сам. Жена и ја чекамо друго дете. Радим у локалној радио станици. На Литургији сам у певници лазаревачког храма Св. Великомученика Димитрија. Волим да свирам гитару...

поздрав свима!                                                                                                                           

Подели на овим сајтовима

.mislise.

Из Лазаревца сам. Жена и ја чекамо друго дете. Радим у локалној радио станици. На Литургији сам у певници лазаревачког храма Св. Великомученика Димитрија. Волим да свирам гитару...

поздрав свима!                                                                                                                           

..

1405_love

поздрав свима!                                                                                                                           

prstgore bighugbighug

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Nisam u toku,jel ovo naša stara Tavita,ili nova ?

...nova,al' vjeruj mi nismo ni slicne,virnula sam malo u postove od cirilicne tavite,i uhvati me 0442_feel...divna je,prava umjetnicka dusica...a ja sam tako,samo,jedna obicna latinicna 0442_feel

Мени се ти више свиђаш, мислим твоји постови.

Подели на овим сајтовима

...nova,al' vjeruj mi nismo ni slicne,virnula sam malo u postove od cirilicne tavite,i uhvati me 0442_feel...divna je,prava umjetnicka dusica...a ja sam tako,samo,jedna obicna latinicna 0442_feel

...ama necu ovako da se igram 0442_feel... 0442_feel

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

...nova,al' vjeruj mi nismo ni slicne,virnula sam malo u postove od cirilicne tavite,i uhvati me :)...divna je,prava umjetnicka dusica...a ja sam tako,samo,jedna obicna latinicna :)

...ama necu ovako da se igram :)... :)

шта да ти кажем сестро, мора се браниш од сукњопотезачи  greengrin greengrin greengrin dada

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...