Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

ja sam cyber hyper! sHa_sarcasticlol

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима зовем се Давид и неко време пратим овај форум,па сам одлучио да се прикључим. мајкл   мајкл  мајкл мајкл

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Dobrodosaooo  smej.gif

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима зовем се Давид и неко време пратим овај форум,па сам одлучио да се прикључим. bliss jeeee   bliss jeeee  1312_womens 4chsmu1

1312_womens ;)

;) poklon 1312_womens

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима зовем се Давид и неко време пратим овај форум,па сам одлучио да се прикључим. 1312_womens  1312_womens  ;) 4chsmu1

poklon Dobrodosao brate  ;)

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Јел уреду да се и ми сића (испод 50 порука) осјећамо као домаћини па кажемо:

ДОБРОДОШАО БРАТЕ!  0205_whistling  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Јел уреду да се и ми сића (испод 50 порука) осјећамо као домаћини па кажемо:

ДОБРОДОШАО БРАТЕ!  0205_whistling  .smil.

наравно да је у реду 0205_whistling

Давиде, добро нам дошао.... 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Хвала свима на топлој добродошлици.  0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима зовем се Давид и неко време пратим овај форум,па сам одлучио да се прикључим. 0110_hahaha   0110_hahaha  0205_whistling 0205_whistling

.smil. 0205_whistling  osoba sa avatara liči na jednog jeromonaha koga poznajem... ime mu počinje na M  4chsmu1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=68.msg423548#msg423548 date=1303941999]

Помаже Бог свима зовем се Давид и неко време пратим овај форум,па сам одлучио да се прикључим. 4chsmu1   :bla:  0110_hahaha 0205_whistling

0110_hahaha .smil.  osoba sa avatara liči na jednog jeromonaha koga poznajem... ime mu počinje na M  4chsmu1

Јесте. Мој школски.... Мак....е Е, мораће да му плати одштету што користи слику мимо аутроских права....  0205_whistling  0205_whistling

Caelum a non celando, quia apertum est.

http://www.pravoslavniistocnik.net/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...