Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ратко, волим те!  :(

Не знам шта да мислим.

Juuuu Rale,pa šta bi ovo dizzy999 dizzy999

Не знам, ваљда ће се огласити Chevalier.

Ja ti reko na vreme da promeniš avatar,jel vidiš šta se desilo,zbunjuješ čoveka dizzy999 dada

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ратко, волим те!  t1007

Не знам шта да мислим.

Juuuu Rale,pa šta bi ovo :drugarstvo: torta

Не знам, ваљда ће се огласити Chevalier.

Ja ti reko na vreme da promeniš avatar,jel vidiš šta se desilo,zbunjuješ čoveka 7896634 7896634

И није му неки укус, Дидо, ако се залетео на аватар.

Подели на овим сајтовима

Evo tama kad je tema tu da se i predstavim...

Ja sam Maja, 22 god... mala, crna... torta 

Ne radim nista trenutno, ako Bog da upisujem fax ove godine, malo odmorila i zakasnila ali dobro...  :drugarstvo:

Zamalo udata  7896634

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Udaćemo te ovde,ima mnogo momaka za ženidbu,već će da ti se jave sami,videćeš 7896634

Dobro nam došla na ŽRU!I duuugooo ostala,mala majo  :drugarstvo: torta

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

:drugarstvo: znaci ima i toga...

Hvalaaa na dobrodoslici i ja se nadam da cemo duuugo da se druzimo... Divni ste svi  torta 7896634 7896634

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

torta znaci ima i toga...

Hvalaaa na dobrodoslici i ja se nadam da cemo duuugo da se druzimo... Divni ste svi  algabacaju 1405_love 1405_love

Ima,ima,videćeš ubrzo...samo ti svraćaj u Mo pa češ da vidiš da i toga ima. 7896634 t1007

Dajem,najviše jedan dan fore do prve "ponude" :drugarstvo:7896634

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ima,ima,videćeš ubrzo...samo ti svraćaj u Mo pa češ da vidiš da i toga ima. 7896634 t1007

Dajem,najviše jedan dan fore do prve "ponude" :drugarstvo:7896634

Znaci na dobro mesto dosla ja...  torta

Маиа. Интересантно.

И леп аватар.

Hvala  algabacaju

Hvala Malina  1405_love

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...