Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Био сам пре две-три године на форуму и напустио због неких несугласица око национализма. Углавном, глупо је што сам напустио, тако да сам решио да се вратим и допринесем на неки свој начин целој причи.

Иначе, студент философије, навијач, "хулиган", "клерофашиста" и све остало... :D

8086.gif

''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски

https://www.facebook.com/smrt.svetu

Подели на овим сајтовима

On 28. 11. 2013. at 15:51, Проклетник рече

Био сам пре две-три године на форуму и напустио због неких несугласица око национализма. Углавном, глупо је што сам напустио, тако да сам решио да се вратим и допринесем на неки свој начин целој причи.

Иначе, студент философије, навијач, хулиган, клерофашиста и све остало... :D

8086.gif

Пивопија, ако се не варам? Такав је био ник? :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Здраво, ја сам Лидија, имам 29 година (још који месец). Овај сајт сам нашла преко фејса, свидео ми се и реших да се учланим. Поздрав за све :)

Подели на овим сајтовима

On 28. 11. 2013. at 15:53, Срђан Шијакињић рече
Пивопија, ако се не варам? Такав је био ник?

Не могууу да верујем! Јесте! :good2:

''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски

https://www.facebook.com/smrt.svetu

Подели на овим сајтовима

Dobrodoslica novim clanovima i clanarinama... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог драга браћо и сестре.

Ја сам Вељко, имам 22 године, из Београда сам и студирам право. Читам овај форум дуго времена, сад у периоду поста и духовног раста интензивније, па реших да се региструјем.

Све похвале за идеју форума и квалитет дискусије. Поздрав за све!

Подели на овим сајтовима

Добро дошли, добри људи ! :) 

Посебна добродошчица за Лидија1984.  ;)

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Kada imam zelju da napisem ili kazem nesto o sebi ja blokiram. Tesko je upoznati me... trudim se da budem komunikativniji. Objektivan. Od mene dosta za pocetak.

Подели на овим сајтовима

On 30. 11. 2013. at 21:48, Sasa1502 рече

Kada imam zelju da napisem ili kazem nesto o sebi ja blokiram. Tesko je upoznati me... trudim se da budem komunikativniji. Objektivan. Od mene dosta za pocetak.

Dobro došao. Polako samo :)

Подели на овим сајтовима

Zdravo svima! Ja sam Mirjana - očigledno... :) imam 17 godina. Znam za sajt odavno, jer su moji veroučitelji moderatori, ili tako nešto. Uglavnom, registrovala sam se jer mi trebaju neki odgovori. Počela sam da postim i sa svih strana me zasipaju nekim informacijama, te ne smem ovo, te ne smem ono...tako da sam došla da vidim šta smem a šta ne, a i da saznam još neke stvari o našoj veri. 

Prijatan dan svima!  :)

Подели на овим сајтовима

Помоз бог, користио сам овај сајт раније али ме у задње вријеме нешто доста привукао тако да сам одлучио да га почнем чешће користити...
Иначе имам 16 година и долазим из Приједора, поздрав!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...