Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поздрав Браћо и Сестре. Већ дуже време пратим овај форум, али никако да се укључим у конверзацију, представим се, и да поделим своје мишљење. Иначе, не знам како сам доспео овде, али сам веома задовољан, јер сам доста тога научио. Иначе, нов сам у свему овоме. Још увек учим и покушавам да се што више Хришћански "едукујем". Немојте ми замерити ако некад кажем нешто што нема смисла. Трудим се да живим Богоугодним животом. Нажалост, окружује ме лоша средина. Мало је људи који позитивно утичу на мене, а много оних који ме обесхрабљују, и који лоше утичу на мене.Мало је људи који "верују" у Господа. Трудим се да их на неки начин избегнем. Иначе, нисам нешто речит, и не могу увек изнети оно што мислим, и осећам. Надам се да ће то доћи временом. Родом сам из Баната, Банатске Суботице, села поред Беле Цркве. Тренутно станујем у Земуну, са сестрама, које ме у ствари одржавају у вери, када ми воље и снаге понестане увек ме врате на Божији пут. Често идем у Цркву, понекад на Литургију, пошто се навикавам, тамо се осећам својим. Увек молим Христа да ме усмери, изведе, осветли прави пут. Истину. Њега. Иначе, зовем се Милош Болић, имам 16. година. Идем у средњу Електротехничку школу. Временом ћу се представљати, за сада је надам се, довољно. Поздрав

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Хвала Брате Иване. Надам се да хоће.

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Извињавам се, оче Иване. Хвала на обавештењу. .smesko.

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Добродошао Милоше, брате у Христу, осећај се као куће.

Дошао си код својих.

Не дозволи да те нешто одбије од Цркве.Без ње је све у животу много теже и потпуно је неизвесно где ће нас живот одвести.

Живот у Цркви је такође тежак, али на један други начин, он захтева од нас, поред вере у Господа, и храброст, трпљење, жртву за друге, истину, поштење и тд.

Али, то је једини прави живот, достојан човека, живот у Љубави и Истини, са надом и погледом у вечност...

Извини што те гњавим, односно смарам sHa_sarcasticlol ...али ја сам овде најстарија 301 , па, хоћу да те поздравим и да ти кажем да можеш рачунати на мене овде...ако ти нешто треба, шаљи пп.

Подели на овим сајтовима

može i brate... zar ne brate oče

"Gospod`ne oce pope"... 0102_laugh

Поздрав Милоше!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...