Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobrodošla Dijana M.Nadam se da će ti biti prijatno ovde u društvu sa nama  facenew22222222

facenew22222222 facenew22222222

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Oooo pa sestro Dijana gdje si ti do sad? Evo i jedan big facenew22222222 za tebe od jedne bosanke. Nadam se tvom aktivnom učešću ovdje. Ja sam ti poznata ovdje inače po tome što druge zasipam tortama, a ti svakako nećeš biti izuzetak. Izvoli - za tebe facenew22222222

1298901153_1e3e1c4e06.jpg

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

hvala svima  facenew22222222

hvala Oce Ivane  javascript:void(0); 

koliko pozitivne energije  facenew22222222

iz BL, svijet je mali, sta ces facenew22222222

Mileva, primijetila sam tvoje narijecje, a i tvoje napise, par dana ubijam se citajuci i pitam sto nisam prije istrazivala

sve cekam kad ce me neko opomenuti za cirilicu, ali jos ste trpeljivi, navika - druga priroda

поправићу се, обећавам  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Pa i ja pišem, latinicu  facenew22222222 tj. kako kad. nemoj da ti to bude opterećenje, samo opušteno. Važno je da si s nama  facenew22222222

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Oooo pa sestro Dijana gdje si ti do sad? Evo i jedan big .please. za tebe od jedne bosanke. Nadam se tvom aktivnom učešću ovdje. Ja sam ti poznata ovdje inače po tome što druge zasipam tortama, a ti svakako nećeš biti izuzetak. Izvoli - za tebe ;)

1298901153_1e3e1c4e06.jpg

4chsmu1 и теби

хвала, сви ћемо се почастити, још само, да је посна  ;)

бићу активна сигурно, ма досадићу вам, ово је област живота у којој се најмање саговорника/истомишљеника налази, као што већ знате, па је ова виртуелна Заједница прави дар...  већ сам се као 13.прасе пришљамчила на пар мјеста, (као нпр. Питања свештенику, али то су питања и за другу браћу и сестре и јако бих вољела и с вама да подијелим искуства)

све у свему, нисам успјела ни 0,5% прегледати, само оно што ме највише интересује и највише ми фали...

Подели на овим сајтовима

Pa i ja pišem, latinicu  .please. tj. kako kad. nemoj da ti to bude opterećenje, samo opušteno. Važno je da si s nama  4chsmu1

pa to mi je prvo pismo u skoli... djetinjstvo... prevođenje dugogodišnje... pa ja živim u multi-etničkoj zajednici gdje većina ne prihvata ćirilicu... i sto ne bismo bili siroki, primijetila sam da i ćirilicu koriste neki Bošnjaci i katolici, logično je da je to pismo zajedničko za sve one koji su potiču iz staroslovenske zajednice, jel... ma glupa su zatvaranja i ograničavanja. (nego vidjela da su neke prozivali za to)

Подели на овим сајтовима

Добро дошла, колегинице по струци  .please.

ma ima nas, ima, heheheh 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Ћирилицу свакако треба да пишемо и да чувамо своје писмо, али ако ће нам писмо бити разлог за међусобно неуважавање - онда гдје је ту љубав? Ништа не брини, само уживај. 0311_womens

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

I nisam se predstavio, Mladen iz Kruševca, studiram prava u Nišu rodjen 1987.

Ostalo već znate valjda, skeptik i ateista, ljubitelj automobila i boksa.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

I nisam se predstavio, Mladen iz Kruševca, studiram prava u Nišu rodjen 1987.

Ostalo već znate valjda, skeptik i ateista, ljubitelj automobila i boksa.

0110_hahaha nek si dosao

dobro dosao !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...