Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dejane,dobro došao!  girl_jumping

Mikorist, komšija dobro došao nam i ti  girl_jumping

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Miroslav, NBGD  

girl_jumping

girl_jumping

lol girl_jumping gde si ko-bass-i-car! 4chsmu1 (hifi insider fazon)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

.please.  0442_feel

Eво и ја се, на овај радостан дан  greengrin, прикључих ЖРУ и много волим што сам дошла.

Веееееееееееееелики поздрав из Епархије крушевачке  greengrin  :cheesy:  :cheesy:  319.gif  319.gif

Јелена

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

0442_feel

Dobrodoslaaaa  greengrin

.please.

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Hristos vaskrse  0442_feel

Eво и ја се, на овај радостан дан  bliss jeeee, прикључих ЖРУ и много волим што сам дошла.

Веееееееееееееелики поздрав из Епархије крушевачке  319.gif  319.gif  319.gif  319.gif  319.gif

Јелена

Dobro nam došla Helena  :drugarstvo:

Naravno i duuugooooo ostala  319.gif

vaistinu

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

0442_feel sele moja - ljepši vaistinu nam nisi mogla darivati mila. Dobrodošla i zauvijek  Hristos vaskrse :drugarstvo: bliss jeeee nam ostala.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Hristos vaskrse  0442_feel

Eво и ја се, на овај радостан дан  bliss jeeee, прикључих ЖРУ и много волим што сам дошла.

Веееееееееееееелики поздрав из Епархије крушевачке  vaistinu  319.gif  319.gif  319.gif  319.gif

Јелена

Dobrodošla! :drugarstvo: 319.gif

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...