Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Draga braco i sestre,ja bih vam se rado predstavila,ali zelim da vas postedim mog pisanija.Verovatno ste primetili,po mojim post-ovima,moju opsirnost.Neki opsirni ljudi pocnu od Kulina Bana,a ja uvek od Huna,od kad su prosli kroz "vrata naroda"!

Povrsnost mi nikad nije bila jaca strana,pa se ne bih tome ucila u ovom dobu!

Подели на овим сајтовима

Ko trazi... nadje

Ja sam Tanja i iako je ovo ocigledno prva stanica, preskocila sam je, ne namerno to pokazuje da ne "setam" po forumima, pa se samim tim i ne snalazim najbolje. Iz Beograda sam, majka dvoje dece, zaposlena, aktivni clan(sto se syber prostora tice) pre svega grupe " Duhovna Aristokratija " na facebook-u. Nadam se da ce se pocetna ideja, sto se ovog foruma tice, ostvariti da cemo zaista imati zivu rec. Zao mi je sto predlog za ime foruma " Rec zajednice " nije imala veci broj pristalica, imam utisak da bi to ime izrazilo na najbolji nacin nameru. Pozdravljam vas oce Gorane i devojka za sve je prestala da voajerise :smiley:

Жив ми Господ мој

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Светлана

Помаже БогМарко, добро дошаоСкренућу ти пажњу на један ранији пост.

Цитат

Можемо да направимо и групу Свештено лице, па да имају другу боју кад су присутни на форуму, тако да се одмах зна коме чланови могу да се обрате као свештеном лицу. Наравно, ушли би у ту групу само они за које се зна сигурно ко су, чак и када им је ник другачији. Ако се слажете, оци, пријавите се оцу Горану (Alefshin) или оцу Ивану (свештеник Иван Цветковић) да вас прикључе групи Свештено лице. У Свештена лица спадају свештеници, ђакони, монаси и монахиње. Такође, чтеци и појци, могу да буду у посебној групи опет посебне боје, под називом Појци.

Подели на овим сајтовима

???????? рече:

?????? ????????, ????? ????????????? ?? ????? ?? ????? ?????? ????.

Цитат

?????? ?? ????????? ? ????? ???????? ????, ?? ?? ????? ????? ???? ??? ?? ???????? ?? ??????, ???? ?? ?? ????? ??? ???? ??????? ???? ?? ?? ?????? ??? ????????? ????. ???????, ???? ?? ? ?? ????? ???? ??? ?? ???? ?? ??? ??????? ?? ??, ??? ? ???? ?? ?? ??? ?????????. ??? ?? ???????, ???, ????????? ?? ??? ?????? (Alefshin) ??? ??? ????? (????????? ???? ?????????) ?? ??? ???????? ????? ???????? ????. ? ???????? ???? ??????? ??????????, ??????, ?????? ? ????????. ??????, ????? ? ?????, ???? ?? ???? ? ???????? ????? ???? ??????? ????, ??? ??????? ?????.

Sestro Svetlana hvala na dobrodoslici!Ocima, braci i sestrama ovog foruma stojim na raspolaganju. :(
Подели на овим сајтовима

а јел постоји категорија:

тренутно неозбиљни појци?

Шалим се.

АЛи и ја певам у цркви Св. Трифуна,

мада ми је у последње време ипак

било боље због близине да идем у другу цркву.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

???????? рече:

?????? ????????, ????? ????????????? ?? ????? ?? ????? ?????? ????.

Цитат

?????? ?? ????????? ? ????? ???????? ????, ?? ?? ????? ????? ???? ??? ?? ???????? ?? ??????, ???? ?? ?? ????? ??? ???? ??????? ???? ?? ?? ?????? ??? ????????? ????. ???????, ???? ?? ? ?? ????? ???? ??? ?? ???? ?? ??? ??????? ?? ??, ??? ? ???? ?? ?? ??? ?????????. ??? ?? ???????, ???, ????????? ?? ??? ?????? (Alefshin) ??? ??? ????? (????????? ???? ?????????) ?? ??? ???????? ????? ???????? ????. ? ???????? ???? ??????? ??????????, ??????, ?????? ? ????????. ??????, ????? ? ?????, ???? ?? ???? ? ???????? ????? ???? ??????? ????, ??? ??????? ?????.

Dobro je kad neko i na pojce obraca paznju... :cheesy1:
Подели на овим сајтовима

????? рече:
  ?????? рече:

? ??? ??????? ??????????:

???????? ????????? ??????

??????? !

??? ?? ?????? ? ??????.

8)

:)

?? ??? ??, ?????,

?????? ?? ?? ?????????  :)

? ?? ?? ?? ???????.

????? ?? ?? , ?????, ?? ?? ????? ???? ?? ?????? ?????...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

?????? рече:
  ????? рече:
  ?????? рече:

? ??? ??????? ??????????:

???????? ????????? ??????

??????? !

??? ?? ?????? ? ??????.

8)

:)

?? ??? ??, ?????,

?????? ?? ?? ?????????  :)

? ?? ?? ?? ???????.

????? ?? ?? , ?????, ?? ?? ????? ???? ?? ?????? ?????...

?? ?? ???? ???? ????????????... :)
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...