Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

???????? ??????  :P

vidiš kara?or?e lepo bi bilo otvoriti temu ..sajtovi koji li?e an pravoslavne a to nisu..svetlost istine, sionska truba i sada ne mogu da se setim baš svih, ponekad deluju tako primamljivo da neki koji zalutaju tamo i ostanu tamo

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

??? - ???' ?????????? ? ????????????, ????? ????????

??????? ?? ??????? ???????? ???? - ??????? ??????? ???? ??????????? ?????? ? ???? ???????????  :smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Оливера

Тачно , тако. Не сматрам себе меродавном за то, али могу допинети. Зашто ја толико инсистирам да се зна о деловању секти? Из једноставног разлога. Поред тога што треба да научимо како тумачимо веру нашу правилно, исто је важно да знамо како се одбранити. Нисмо у питању ми, који ћемо препознати то деловање, него наши будући нараштаји. Нажалост, принуђена сам да посматрам у мојој близини, како мајка полако увлачи дете у секту, коју наравно назива хришћанском. Дете је при томе редовно ишло на веронауку! У разговору са дететом схватила сам да ништа не зна о цркви нашој...Предложих јој да уђемо у храм, што она с презрењем одби. Родитељима бих свакако предложила Православни мисионарски центар при цркви Св. Александра Невског. Имала бих још да причам о овоме, али то није тема овог дела форума. Предлажем Лазарици да се одвоји један део форума за децу и да се дају одговори родитељима. Сигурна сам да би нас отац Вајо Јовић из поменуте Цркве подржао.

Подели на овим сајтовима

• Гости

vidiš kara?or?e lepo bi bilo otvoriti temu ..sajtovi koji li?e an pravoslavne a to nisu..svetlost istine, sionska truba i sada ne mogu da se setim baš svih, ponekad deluju tako primamljivo da neki koji zalutaju tamo i ostanu tamo

??????? ?????.
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...