Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

? ??? ??????? ??????????:???????? ????????? ??????

??????? !??? ?? ?????? ? ??????. 8) :)
?? ??? ??, ?????,?????? ?? ?? ?????????  :)? ?? ?? ?? ???????.
??????? ?? ???????. ?? ??? ?? ????? ??????? ??? ?? ???? ?????? :) :)??????? ??? ????.?? ??????? ????? ????? , ???? ??? ???? ?? ????????, ?? ??? ?? ???????? ????? ? ???????????. :cheesy1: :cheesy1: :cheesy1:
Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре! Оци, благословите!

Ето и мене да се прикључим вашој малој дружини. Највише ме интересују православне богословске теме.

Да не дужим, упознаћемо се, надам се кроз душекорисну живу реч, заједничарењем које нам је поготово данас јако потребно.

Свако добро!

02jKp1.png

com

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свим браћо и сестре.Ја се зовем Милорад имам 29 година живим у Новом Пазару и радим као учитељ.Овде сам се пријавио преко групе Активни православни на фејсу где сам члан.Занимљиви су ми ови православни форуми што због разговора о увек занимљивим темама што због чистог дружења и упознавања са браћом и сестрама и Христу.

Зато надам се да ћу овде наћи неке нове пријатеље а можда срести и неке старе.ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ЗА СВЕ ВАС ;)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Добро нам дошао на ведри православни мисионарски форум. Искрено се надам да ће Ти се допасти наш приступ, и позивам Те да активно учествујеш у темама које Те интересују.

Твој у Господу,

Иван

Подели на овим сајтовима

Хвала вам оче да будем искрен овде сам више због дружења али и неких тема занимљивих.Надам се да ћу овде наћи нове пријатеље.ХВАЛА ВАМ НА БЛАГОСЛОВУ ПОЗДРАВ

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре!Оци Благословите!

Ја се зовем Ивица већ 46 година, колико и ђивим у Београду.Супруг сам жене, која нам је, Богу хвала, родила три девојчице.Врло често посећујем православне форуме,али врло ретко пишем на истим, јер мислим да је много тога већ написано.....

Свима желим свако овоземаљско, а посебно Небеско добро!!!

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

?????? ??? ????? ? ??????! ???, ????????????!??? ? ???? ?? ?? ????????? ????? ????? ???????. ?????, ?? ???????? ???, ?? ????????? ??????????? ???????, ??? ??? ??, ??????? ??????, ?? ????????? 26 ?????? ?? ??????? ?? ???????? ????  ;) , ? ??????? ?? ?????????? ??????????? ??????????? ????. ???????????? ??? ???? ???? ???? ??????, ? ????????? ????????? ???? ????? ??. ???????? ??????????? ? ??????? ? ????????. ?? ?? ?????, ?????????? ??, ????? ?? ???? ??????????? ???? ???, ?????????????? ???? ??? ?? ???????? ????? ???? ????????. ????? ?????!

????? ????? ?? ????, ????!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

?????? ??? ???? ????? ? ??????.?? ?? ????? ??????? ???? 29 ?????? ????? ? ????? ?????? ? ????? ??? ??????.???? ??? ?? ???????? ????? ????? ??????? ??????????? ?? ????? ??? ??? ????.????????? ?? ?? ??? ??????????? ?????? ??? ???? ????????? ? ???? ?????????? ?????? ??? ???? ?????? ??????? ? ?????????? ?? ?????? ? ???????? ? ??????.???? ????? ?? ?? ?? ???? ???? ???? ???? ????????? ? ????? ?????? ? ???? ?????.?????? ??????? ?? ??? ??? ;)

????? ??? ?????, ????????!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...