Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pomaze Bog draga braco  i sestre!

Zovem se Zlata i imam 24 godine. O sebi mogu  reci sledece : da sam do skoro bila agnostik i skriveno nadmeni apsolvent politickih nauka. Pre godinu dana,prvi put imala sam ozbiljan problem,susret sa smrcu jako voljene osobe i moram reci da me nista do citanja Svetog Jevandjelja i samog gospoda Isusa Hrista nije izvuklo iz ocaja u koji sam tada pala. I odjednom mi je sve bilo jasno i lepo, iz jedne ogromne ljubavi prositekla je druga, jos veca.. Tada sam shvatila koliko je moje pravo sustinsko znanje jako skromno i sturo i u meni se probudila ogromna duhovna glad.Imala sam potrebu da citam, saznajem i uvidjam koliko je ogromno moje neznanje...i to i dan danas traje.. :cheesy3:

Napravila sam ovaj uvod kako bih naglasila koliko mi je drago sto postoji ovakav forum.Svakodnevno navratim i u uzivam citajuci tekstove koji su od velike duhovne koristi za mlade ljude,jer sadrze odgovore na dileme koje su oko nas, u ovom vremenu ,i to mi puno znaci. Srecna sam sto sam clan jedne ovakve grupe.  :cheesy3:

Neka nas sve Gospod vodi i blagosilja!

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Evo opet da pokusam, pritisnuh pogresno dugme.

Ne videh ovo ranije kad sam se registrovala. :-[

Zovem se Dragana i imam 40 godina, rodjena u Dalmaciji a sada zivim u Kanadi.

Ovaj forum me odusevio jer napokon mogu da citam i saznajem mnogo o nasoj veri bez uvreda kao na drugim forumima. Mislim da sam nasla link na forumu pravoslavlja koji vise i ne posecujem od kad sam ovaj otkrila. Samo da se ne menja i da uvek gostuje jedino radost kao sto rece otac Ivan ako se ne varam.

Neka nam je blagosloven ovaj forum.

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Evo opet da pokusam, pritisnuh pogresno dugme.Ne videh ovo ranije kad sam se registrovala. :-[Zovem se Dragana i imam 40 godina, rodjena u Dalmaciji a sada zivim u Kanadi.Ovaj forum me odusevio jer napokon mogu da citam i saznajem mnogo o nasoj veri bez uvreda kao na drugim forumima. Mislim da sam nasla link na forumu pravoslavlja koji vise i ne posecujem od kad sam ovaj otkrila. Samo da se ne menja i da uvek gostuje jedino radost kao sto rece otac Ivan ako se ne varam.Neka nam je blagosloven ovaj forum.

Ovaj put je pravo dugme :cheesy1:kad ?eljad nije besna, ni ku?a nije tesna ( joj što sam dosadna sa tom izrekom al je volEm)šalu na stranu, ?ovek uži dok je živ, i ovde smo da svi nešto nau?imo o veri, o drugima, i na kraju najviše o sebi :)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

??? ????????????? ? ??? ?????? ???? ??????? ??????, ????? ?????. ??????? ?? ??? ??? ??? ?? ??????????.  :)

Baki drago mi je da si tu :) nisam ni dovodio u pitanje trenutak kada ces se ukljuciti :)

Hvala vama, a i ostalima, na lepim recima i dobrodoslici.  :)
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...