Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

aleksandre91 ja čak počela i da te citiram :cheesy1:

"JER KOJI LJUBI BLIZNJEG SVOGA ISPUNIO JE ZAKONE"..pa zar covek ne zastane pred ovim velicanstvom i zacuti..

LJUBAV JE PUNOCA ZAKONA...volimo se,jer cim pocnemo misliti o nekome,i njegovim postupcima ne volimo ga jer mu vec sudimo,a ne znamo ni sebe..stoga cutimo nad sobom i volimo se..:)To je jedina zapovest da volimo,u tome je sva punoca..

:-[

Svi ostali dobro došli,,,i ostali sa nam  :)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Ја сам Владан Меденица из Доње Мораче.. :) Иначе сам рођен у Подгорицу гдје и живим. :)

Имам 22 године.. Студирам Електротехнику... Знам да ће вас моја глупа питања константно нервирати,јер ћете са запрепаштењем гледати колико човјек може изнова и изнова да поставља глупа питања. :) хехехе. :))) Не знам ни најосновније неке ствари,а питам нека крупна питања..зато немојте да ме грдите. :)

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Хвала Моцарт.. :) само исправка..ја сам сљдбеник Меда.. :) еххехе.. :) Боље те нашао..и све вас..

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

evo da pojasnim :)

ja sam taj Meda, ciji je on "sledbenik" ...  :)

ne mogu da verujem i dalje da je stavio takav nadimak ovde, a sve je pocelo kao zezanje, posto me je stalno na fejsbuku, gde smo se i povezali, zapitkivao ovo ili ono o veri nasoj  :cheesy1:

mic po mic, malo sam ga cuskao po tintari toj mladalackoj, malo lepim recima kupovao :)

no, evo ga sad ovde sa pitanjem (i ruznim naslovom) gde mu ja ne mogu pomoci, jer ne znam dogovor, a ni odgovor me ne brine.

ja sam pristalica da se svako pitanje moze postaviti pa nek bude i malo cudno, koliko god ono bilo skakljivo, i kakav god bio odgovor. pogotovo ono koje udaljava i pravi sumnju, tamo gde ne bi trebalo da je bude ...

inace povezali smo se na fejsbuku po prezimenu, potaknuti nasim bratom Majklom iz Velike Britanije, da okupi sve Medenice u jednu grupu tamo ...

Vladan je jednog dana video moju slicicu, pa me pitao jel sam Pravoslavan, i tako je sve krenulo :)

inace nisam ga nikad video, al sam ga mnogo zavoleo dopisujuci se sa njim :)

al zato kad ga uvatim, tako odraslog cu da ga presamitim preko kolena za ovo "sledbenik"  :cheesy1:

Подели на овим сајтовима

evo da pojasnim :)

ja sam taj Meda, ciji je on "sledbenik" ...   :(

ne mogu da verujem i dalje da je stavio takav nadimak ovde, a sve je pocelo kao zezanje, posto me je stalno na fejsbuku, gde smo se i povezali, zapitkivao ovo ili ono o veri nasoj  :cheesy1:

mic po mic, malo sam ga cuskao po tintari toj mladalackoj, malo lepim recima kupovao ;)

no, evo ga sad ovde sa pitanjem (i ruznim naslovom) gde mu ja ne mogu pomoci, jer ne znam dogovor, a ni odgovor me ne brine.

ja sam pristalica da se svako pitanje moze postaviti pa nek bude i malo cudno, koliko god ono bilo skakljivo, i kakav god bio odgovor. pogotovo ono koje udaljava i pravi sumnju, tamo gde ne bi trebalo da je bude ...

inace povezali smo se na fejsbuku po prezimenu, potaknuti nasim bratom Majklom iz Velike Britanije, da okupi sve Medenice u jednu grupu tamo ...

Vladan je jednog dana video moju slicicu, pa me pitao jel sam Pravoslavan, i tako je sve krenulo :)

inace nisam ga nikad video, al sam ga mnogo zavoleo dopisujuci se sa njim :)

al zato kad ga uvatim, tako odraslog cu da ga presamitim preko kolena za ovo "sledbenik"  :cheesy1:

e nisam se skoro tako slatko nasmejala, medo predvodni?e :cheesy2:

:cheesy2:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

pa bratstvo Medenica su i dobile otprilike tako prezime. :cheesy2:

mi smo svi od velikog vojvode Bogica Moracanina (1594.), tacnije od njegovog sina Meda, barem moj deo familije. inace svi moracani tada su bili stocari ili ovcari :cheesy2:

kasnije su krenule Medenice da se osipaju svuda, na sve strane - Kosovo, Lika, Hercegovina, ka Beogradu, inostranstvo ...

inace Dozici su jedno od plemena bratstva Medenica, vezani usko sa Srpskom Pravoslavnom Crkvom - patrijarh Gavrilo Dozic, i jos nekoliko zasluznih arhimandrita Dozic i Medenica-Dozic. mitropolit Amfilohije je takodje od Moracanina, bratstva Medenica, posredstvom porodice Radovic.

a klepetusa imam svih vrsta i velicina vec :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...