Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pozdrav svima!

Ja sam Danijela, iz Beograda sam, po zanimanju sam verouciteljica, radim u jednoj beogradskoj gimnaziji  :cheesy:

pored toga na radiu Slovo ljubve, zajedno sa jos jednim kolegom vodim emisiju "Hajde da pricamo o.." emisija je posvecena tinejdzerima 4chsmu1

eto toliko za pocetak o meni :bla:

mogu samo primetiti da je Forum zaista dobar i zanimljiv...pohvale svima koji ucestvuju u stvaranju ovako prijatnog mesta za druzenje i razmenu misljenja

crvenilo

"Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16)

Подели на овим сајтовима

Hvala sestro ja sam mnogo starija od tebe ,ali se nadam da ću moći dosta naučiti od tebe..... dada

slava3 nasznak 8086.gif 0442_feel 0442_feel 0442_feel

Draga Dado,

istina da zene ne vole bas mnogo da pricaju o godinama bendoff) ali veruj mi da ih imam poprilicno klapklap

tako da cemo se nadam lepo druziti i uciti jedni od drugih ekstra

ja iako predajem veronauku od prvog dana kad je vracena u skole, i dan-danas, posle skoro 10god mislim da jos mnogo toga imam da naucim od svojih djaka t4431 i ucim svaki dan klapklap

Подели на овим сајтовима

Hvala sestro ja sam mnogo starija od tebe ,ali se nadam da ću moći dosta naučiti od tebe..... dada

slava3 t4431 t4431 dada klapklap klapklap

Draga Dado,

istina da zene ne vole bas mnogo da pricaju o godinama :)) ali veruj mi da ih imam poprilicno :D

tako da cemo se nadam lepo druziti i uciti jedni od drugih :)

ja iako predajem veronauku od prvog dana kad je vracena u skole, i dan-danas, posle skoro 10god mislim da jos mnogo toga imam da naucim od svojih djaka :) i ucim svaki dan ;)

319.gif 319.gif 319.gif

bendoff ekstra t4431 8086.gif nasznak slava3 0442_feel 0442_feel 0442_feel

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима.Да се овако укратко представим,као тек придошли члан.Зовем се Ивана,са годинама сам ту негде око  89898989898989 ... четвртине века.Живим у Лозници,рецимо силом прилика које су задесиле наше просторе,а иначе сам из Книна (некако волим то да нагласим)  prstgore.

Свако добро од Господа свима.

Добро дошла, сестро Ивана! Свако добро од Господа и Теби! 1000000001010

Поздрав браћо и сестре !!!

Зовем се Небојша. Рођен сам у Гњилану, на Косову и Метохији....Тренутно живим у Нишу... Имам 16 год.

Шта још да кажем ???  89898989898989

Надам се да ћемо се лепо слагати !!!

eheeeej

Добро дошао, Небојша! Како је лепо видети младе људе на православном форуму! 1000000001010

Pozdrav svima!

Ja sam Danijela, iz Beograda sam, po zanimanju sam verouciteljica, radim u jednoj beogradskoj gimnaziji  :group111:

pored toga na radiu Slovo ljubve, zajedno sa jos jednim kolegom vodim emisiju "Hajde da pricamo o.." emisija je posvecena tinejdzerima eheeeej

eto toliko za pocetak o meni eheeeej

mogu samo primetiti da je Forum zaista dobar i zanimljiv...pohvale svima koji ucestvuju u stvaranju ovako prijatnog mesta za druzenje i razmenu misljenja

0304_smile4

Добро дошла, колегенице!  1000000001010

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima!

Ja sam Danijela, iz Beograda sam, po zanimanju sam verouciteljica, radim u jednoj beogradskoj gimnaziji  smej.gif

pored toga na radiu Slovo ljubve, zajedno sa jos jednim kolegom vodim emisiju "Hajde da pricamo o.." emisija je posvecena tinejdzerima smej.gif

eto toliko za pocetak o meni smej.gif

0110_hahaha

Добро дошла, колегенице!  0110_hahaha

hvala, hvala  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог братијо..

Ја сам Раденко Шолаја, из епархије бањалучке.. Из Републике Српске, наравно  0110_hahaha.

Набасах на радио Слово Љубве, емисију о интернет мисионарењу, па су вас Миљан и његова гошћа теолог тако интересантно представили да сам се одмах регистровао..  0110_hahaha

Желим да вас поздравим и надам се да ће ми дружење на овом сајту бити на духовну корист..

Христос посриједи нас,

Раденко

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...