Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

brokoli brokoli brokoli ekstra 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love 1405_love 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: 0110_hahaha 0110_hahaha kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac 0102_laugh eheeeej brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli brokoli

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

:cheesy: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Стојте непрестано на духовној стражи, јер не знате када ће вас Господ позвати к себи. У своме земаљском животу будите спремни свакога минута да му положите рачун. Чувајте се да вас враг не улови у своју мрежу и не обмане, приморавши вас да паднете у искушење. Свакодневно испитујте вашу савјест, провјеравајте чистоту ваших намјера и ваших мисли.

Подели на овим сајтовима

Ja se zovem Jovica imam 27god.Zivim u Glogovcu kraj Jagodine.Prvi put sam na nekom pravoslavnom sajtu.Pozdrav svima i Bog vam pomogao. :cheesy:

Поздрав земљаче од Мораву!!!

.

..

...

Подели на овим сајтовима

1413_love Ја се зовем Аца презиме Арсеновић по позиву сам свештеник при храму св. Георгија у П. Метковићу епархија шабачка.

Отац троје деце . При крају сам студија на богословском факултету у Београду .Интересовања првенствено корисни савети и поуке.

Подели на овим сајтовима

319.gif Ја се зовем Аца презиме Арсеновић по позиву сам свештеник при храму св. Георгија у П. Метковићу епархија шабачка.

Отац троје деце . При крају сам студија на богословском факултету у Београду .Интересовања првенствено корисни савети и поуке.

Dobrodošao Aco! Nadam se da ćeš uživati i dugo se ovdje zadržati. Svako dobro od Gopoda. 1413_love

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

0110_hahaha Ја се зовем Аца презиме Арсеновић по позиву сам свештеник при храму св. Георгија у П. Метковићу епархија шабачка.

0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Добро нам дошао оче Ацо  4chsmu1 eheeeej

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

:drugarstvo: Ја се зовем Аца презиме Арсеновић по позиву сам свештеник при храму св. Георгија у П. Метковићу епархија шабачка.

dobro nam došli,oče

a ja se nadam i od Vas naučiti šta dušekorisno  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog svima na forumu  stadaradim

Стојте непрестано на духовној стражи, јер не знате када ће вас Господ позвати к себи. У своме земаљском животу будите спремни свакога минута да му положите рачун. Чувајте се да вас враг не улови у своју мрежу и не обмане, приморавши вас да паднете у искушење. Свакодневно испитујте вашу савјест, провјеравајте чистоту ваших намјера и ваших мисли.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...