Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

ХВАЛА НА ТОПЛОЈ ДОБРОДОСЛИЦИ!!!! ГРАТУУУУУУУЛУЈУ!!!! 1127_battle 0110_hahaha 0102_laugh

Добродошла драга Јефимија  29dz8zk smej.gif :)

Храм Рођења светог Јована Крститеља на Централном гробљу?

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима!

Ја сам Никола. Студент сам на БФ у Београду и радим као вероучитељ.

Интересовања су ми (поред теологије, наравно) књижевност, спорт, музика, интернет...има заиста пуно тога.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Поздрав свима!

Интересовања су ми (поред теологије, наравно) књижевност, спорт, музика, интернет...има заиста пуно тога.

Као што видиш овде на форуму по темама то су све и наша интересовања ....

Добро нам дошао брате Кањоше!   :)

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима!

Добродошао!!!  shuntavilo2

Подели на овим сајтовима

Ja sam Marina Petrovic.Rodom iz Velikog Gradista, sa 15god sam se preselila za BG i tamo zavrsila gimnaziju i srednju muzicku i upisala Pravni fakultet i zavrsila prvu godinu.Onda sam pozurila i sa 20god se udala u jedno malo selo blizu Raznja.Imam prekrasnu cerkicu Mariju, radim u servisu racunara i kao horovodja u Hramu sv Ilije.Manje-vise pojedini me dobro znaju sa foruma cak i bolje nego pojedinci iz moje neposredne okoline.

mense0198626478946378946 ovde  ne mislim da odem xexexexe

Подели на овим сајтовима

е Марина, сад морамо да ти бришемо све поруке, пошто си се тек сад преставила  joooj

(шала мала  301 :cheesy2: :))

баш нам је драго што се осећаш овде пријатно  dobar decko

Подели на овим сајтовима

е Марина, сад морамо да ти бришемо све поруке, пошто си се тек сад преставила  joooj

(шала мала  :cheesy2: :)joooj)

баш нам је драго што се осећаш овде пријатно  301

ta vi ste sa mnom zavitlaaaaaaaaaaavate  4lg1k751spamte-bilo

xaxaxaxaxa zato vas sve i volim jer gde su mladi-tu je i sala  dobar decko

Подели на овим сајтовима

skoro mi jedan brat reče da je vladika Danilo uvek govorio

није теолошки сазрео нико ко не може да се благочестиво нашали с Црквом. И Бог је велики шаљивџија...

ovo treba upamtiti... a biće i poster    mense0198626478946378946

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

joooj nesiguran Ja sam tek danas vidjela ovu stranicu inače bi se predstavila ranije crvenilo     

Dakle... zovem se Dragica Mamić,imam 51god( mocart)Voljela bi znati da li ima neko stariji.... 0110_hahaha 8086.gif Rođena sam u B.Luci gdje i sada živim.Udata sam imam sina i kćerku oboje studiraju i oni su me naučili da se koristim ovom spravom bangin Lutajući naiđoh na  zru mense0198626478946378946

Nadam se da neću puno gnjaviti,ali imam namjeru ovdje i ostati....lijepo mi je s Vama , kad budem dosadna samo recite razumjeću 0205_whistling,ali neću otići  smej.gif...dosta sam pisala odoh ja... bliss jeeee bighugbighug t4431

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Ma kakvi dosadna Dragice - samo ti piši, zamisli kako sam ja dosadna pa me svi trpe, a vazda nešto škrabam. Ma dobro je nekad biti i dosadan drugima - radi smirenja.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...