Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сагласна сам кад кажеш да своја осећања према терминима не треба да одређујемо на основу њих.

То је тачно.

Али,ја се осјећам необично кад кажем да сам Босанка.

Нећу Босну никад потпуно доживљавати као своју.

"Моја" је Србија "више"  :0104cheesy:

ма код нас у Босни је све што би рекли накарадно  :0104cheesy:

"Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to."

Iz Ja-grada u Ti-grad

Подели на овим сајтовима

Уопште није.

Ја волим и Босну и Србију као своје, и свој Добој и свој Београд, а и град у Њемачкој у ком сам живио.

Но, буди спремна да ћеш овде у Србији наићи за људе који ће говорити о "онима с оне стране Дрине". Имаш овде доста људи којима смо ми Срби из Босне исти као муслимани. То су ти ови разноразни ЛДПовски слинавци.  :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Е,право кажеш .

Нисам то хтјела спомињати,али чињеница је да ми Босанци (да не кажем Срби из Босне,ха-ха) више волимо Србе у Србији.

Их, бре..  gringrin

"Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to."

Iz Ja-grada u Ti-grad

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Hello everyone. This is actually my first posting here so I merely wished to introduce myself personally and say hello.

hastalavista Hello !!!  idi4qejsizd

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Hello everyone. This is actually my first posting here so I merely wished to introduce myself personally and say hello.

hello 2 u 2... where r u from... r u a native speaker of the English language ....

I wish u welcome ...on behalf of our pouke.org team,feel free to share your ideas and experience with us...

hastalavista

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Бог вам помогао! Браћо и сестре, ја се зовем Јефимија. Давно сам се крстила1992,  на жалост цкрвена сам постала задњих 10 год. Студирала сам на филоѕофском факултету Класичну филологију али стала сам на 3 години, а тад сам  била врло горда да би поново покушала ... jahojao234 те тако  спадам у ону врсту која се зове пропали студент.. 0442_feel. Један период од95 до 2001 сам живела у иностранству, 4 године у Чешкој у Прагу и 2 године на Кипру. Вратила сам се због болести у породици и ето задњих десет година живим у Београду.Певам у црквеном хору у цркви Ро'ђење Св. Јована Крститеља. Неудата са дугим уседелечким стажом ...  0442_feel... ако не рачунамо ванбрачне заједнице.

Дуго пратим рад овог форума и импресионирана сам шта све могу да научим од вас везано за питање наше  вере али и из других области.  Опростите и не замерите што сам писала и одговарала на неке теме, а да се нисам претходно представила ПРАШТАЈТЕ 0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Добродошла Ефимија.  jahojao234

Драго нам је што нас пратиш и што си сама постала учесник овог форума. Желимо ти свако добро од Господа.

0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Бог вам помогао! Браћо и сестре, ја се зовем Јефимија. Давно сам се крстила1992,  на жалост цкрвена сам постала задњих 10 год. Студирала сам на филоѕофском факултету Класичну филологију али стала сам на 3 години, а тад сам  била врло горда да би поново покушала ... 0409_feel те тако  спадам у ону врсту која се зове пропали студент.. 0110_hahaha. Један период од95 до 2001 сам живела у иностранству, 4 године у Чешкој у Прагу и 2 године на Кипру. Вратила сам се због болести у породици и ето задњих десет година живим у Београду.Певам у црквеном хору у цркви Ро'ђење Св. Јована Крститеља. Неудата са дугим уседелечким стажом ...  0110_hahaha... ако не рачунамо ванбрачне заједнице.

Дуго пратим рад овог форума и импресионирана сам шта све могу да научим од вас везано за питање наше  вере али и из других области.  Опростите и не замерите што сам писала и одговарала на неке теме, а да се нисам претходно представила ПРАШТАЈТЕ 0409_feel

Добродошла !  0409_feel 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Бог вам помогао! Браћо и сестре, ја се зовем Јефимија. Давно сам се крстила1992,  на жалост цкрвена сам постала задњих 10 год. Студирала сам на филоѕофском факултету Класичну филологију али стала сам на 3 години, а тад сам  била врло горда да би поново покушала ... 1414_feel те тако  спадам у ону врсту која се зове пропали студент.. crvenilo. Један период од95 до 2001 сам живела у иностранству, 4 године у Чешкој у Прагу и 2 године на Кипру. Вратила сам се због болести у породици и ето задњих десет година живим у Београду.Певам у црквеном хору у цркви Ро'ђење Св. Јована Крститеља. Неудата са дугим уседелечким стажом ...  70A.gif... ако не рачунамо ванбрачне заједнице.

Дуго пратим рад овог форума и импресионирана сам шта све могу да научим од вас везано за питање наше  вере али и из других области.  Опростите и не замерите што сам писала и одговарала на неке теме, а да се нисам претходно представила ПРАШТАЈТЕ 1405_love

mense0198626478946378946  facenew22222222

Dobrodošla!!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...