Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pomaze Bog braco i sestre!

Ja bih se najpre trebala izviniti, jer sam, ocigledno pokazala svu svoju nekulturu, postavljajuci pitanje Svesteniku, a da se pre toga ni predstavila nisam  :D

....mozda zato jos i nemam odgovor, pa evo, ako moze pomoci u opravdanju to, da nisam znala da postoji ovaj topic za predstavljanje clanova!

Zovem se Mirjana, rodjena sam u S.Mitrovici, a pre 11 godina sam se, udajom, preselila u okolinu Banja Luke.

Dok sam zivjela u Vojvodini, nisam bila vernik (pored onakve divne Fruske Gore i njenih manastira, ali cini mi se da je tamo jednostavno bila takva "klima"),

a od kako zivim ovde, cini mi se da ima puno vise vjerujucih ljudi.

Ili je to mozda moja sreca da na takve ljude nailazim. 0510_music

Imamo nekoliko manastira u okolini koji su jako posjeceni, u manastiru Krupa na Vrbasu(crkva Sv.Ilije) se ispred stoji, ne mozemo svi nekada ni uci, koliko nas dodje na Sluzbu Boziju. Ja se svaki put odusevim kad to vidim.

Inace, udana sam i Imam cerkicu od 2 godine, koju od malena ucim onome sto sam ja, tek skoro, saznala.

Inace, po struci sam diplomirani ekonomista, veliki ljubitelj pisane rijeci, prirode, dobrih ljudi i djece.

Svako dobro, pozdrav iz Banja Luke!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Добродошла Минана78 !    0510_music

Имаш право, у Босни има доста побожног народа. Ево сада ћемо покушати да исправимо грешку што се тиче твог постављеног питања. Знај да сигурно није зато што се ниси представила него зато што је тренутно на тој теми о.Иван , који је много заузет, а још је и власник сајта. :D

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Pomaze BOG braco i sestre,ja sam Smilja dolazim iz Beograda nisam skoro na ovom sajtu cesto dolazim i citam kada imam vremena,dosta toga ima da se nauci ovde pogotovo pocetniku kao sto sam ja,pozdarv svima  :smiley:

Бог ти помогао и добродошла  1405_love
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Pomaze BOG braco i sestre,ja sam Smilja dolazim iz Beograda nisam skoro na ovom sajtu cesto dolazim i citam kada imam vremena,dosta toga ima da se nauci ovde pogotovo pocetniku kao sto sam ja,pozdarv svima  :smiley:

Поздрав Смиља ! 

моја ћерка се зове као ти, само без "С"  .. 0104_cheesy

Види ово.

Подели на овим сајтовима

Тек сад видех ову тему...

Е, па друштво, ја сам Иван, из Чачка, 27 година, дипл.економиста... и све више ми се свиђа овај сајт и форум... poklon И женим се за 20 дана!  joooj:(

п.с. Јесте ли знали да је црква Богородице Градачке, данашња црква св.Вазнесења Господњег у Чачку стара 818 година?  klapklapАха!

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Ja bih se najpre trebala izviniti, jer sam, ocigledno pokazala svu svoju nekulturu, postavljajuci pitanje Svesteniku, a da se pre toga ni predstavila nisam  klapklap

....mozda zato jos i nemam odgovor, pa evo, ako moze pomoci u opravdanju to, da nisam znala da postoji ovaj topic za predstavljanje clanova!

Zovem se Mirjana, rodjena sam u S.Mitrovici, a pre 11 godina sam se, udajom, preselila u okolinu Banja Luke.

Dok sam zivjela u Vojvodini, nisam bila vernik (pored onakve divne Fruske Gore i njenih manastira, ali cini mi se da je tamo jednostavno bila takva "klima"),

a od kako zivim ovde, cini mi se da ima puno vise vjerujucih ljudi.

Ili je to mozda moja sreca da na takve ljude nailazim. poklon

Imamo nekoliko manastira u okolini koji su jako posjeceni, u manastiru Krupa na Vrbasu(crkva Sv.Ilije) se ispred stoji, ne mozemo svi nekada ni uci, koliko nas dodje na Sluzbu Boziju. Ja se svaki put odusevim kad to vidim.

Inace, udana sam i Imam cerkicu od 2 godine, koju od malena ucim onome sto sam ja, tek skoro, saznala.

Inace, po struci sam diplomirani ekonomista, veliki ljubitelj pisane rijeci, prirode, dobrih ljudi i djece.

Da ti nama živa i zdarava budeš upražnjavajući propise svoje vjere!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Е, па друштво, ја сам Иван, из Чачка, 27 година, дипл.економиста... и све више ми се свиђа овај сајт и форум... joooj И женим се за 20 дана!  joooj klapklap

п.с. Јесте ли знали да је црква Богородице Градачке, данашња црква св.Вазнесења Господњег у Чачку стара 818 година?  8084.gifАха!

Брате, нека је благословено Ваше венчање !  8084.gif

Дивна вест данас!  0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

upražnjavajući propise svoje vjere!

Јој, кад би моја вера била ''пропис'', мене туна било не би  0104_cheesy

Не знам, који проблем имаш са "прописом" вере ?

Па ми имамо заповести, зар то нису прописи и савети за један живот по вери?!

Ја живим нпр по "прописима" вере и шта ми сад ту фали ?!   

Мислим да се мало нехришћански и фарисејски односиш према Енизу... 

Шта мислиш о томе ?    joooj

Подели на овим сајтовима

Е, па друштво, ја сам Иван, из Чачка, 27 година, дипл.економиста... и све више ми се свиђа овај сајт и форум... joooj И женим се за 20 дана!  joooj 8084.gif

п.с. Јесте ли знали да је црква Богородице Градачке, данашња црква св.Вазнесења Господњег у Чачку стара 818 година?  8084.gifАха!

E, па Иване,нека ти је срећно  венчање,надам се да ће то бити у нашој цркви, Богородици Градачкој,

старој  818.година, или у манастиру  Ваведење,или Благовештење  у Овчару.

Тебе и твоју будућу супругу поздравља Мирођија, већ 50.год.  Чачанка. 0442_feel

klapklap

Подели на овим сајтовима

ja se zovem Kristijana i zivim u Zemunu . Imam 18 godina i volim da se druzim sa poboznim ljudima. :D i bas mi je drag sto postoji ovaj sajt 0104_chees :D

Добро дошла Кристијана !

Па добро где си ти до сада  joooj

Постављена слика  Постављена слика

Добро дошла Минана78 !

Па добро где си ти до сада  0442_feel

Добро дошла  Смиља !

Па добро где си ти до сада  8084.gif

Е, па друштво, ја сам Иван, из Чачка, 27 година, дипл.економиста... и све више ми се свиђа овај сајт и форум... 8084.gif И женим се за 20 дана!  joooj klapklap

Добро дошао Иване  поздрав и теби свако добро теби и твојој супрузи !

Постављена слика ...... и што пре дођу и    Постављена слика  па да тата шета  Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...