Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pozdravljam te Danijela! :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Поштовани,

чуо сам за Ваш, (ако могу да додам и наш) сајт, слушајући Радио Слово љубве.

Приоритет сте у мом одабиру за читање а данас сам се и напокон регистровао..Нисам се сетио да и име упишем ћирилицом..

Презивам се Христов, имам 35.год. и живим и радим у Београду као здравствени радник..

Имате само речи хвале, за неопходан мир који се добија након сваке посете. 

Пуно срдачних поздрава!

Подели на овим сајтовима

Поштовани,

чуо сам за Ваш, (ако могу да додам и наш) сајт, слушајући Радио Слово љубве.

Приоритет сте у мом одабиру за читање а данас сам се и напокон регистровао..Нисам се сетио да и име упишем ћирилицом..

Презивам се Христов, имам 35.год. и живим и радим у Београду као здравствени радник..

Имате само речи хвале, за неопходан мир који се добија након сваке посете. 

Пуно срдачних поздрава!

Baš mi je drago. Ja sam Kolega2357 i dobrodošao na forum. :)

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог, драги моји! Зовем се Иван, живим на територији Браничевске епархије, тачније у околини Петровца на Млави. Рођен сам '83. а има већ неких 6-7 година откако сам Смисао пронашао у светој Православној Цркви. Поред тога, такође се интересујем за разне видове човекових делатности које се могу наћи "између понора његових најдубљих страхова и врхова његових знања". Нарочито ми је занимљиво изражавање кроз уметност и то у виду писане речи (хаику, проза), стрипа (манга), филма (аниме, играни и документарни), фотографије, музике... Међу мојим интересовањима значајно место заузима и наслеђе Далеког истока, првенствено у философском, религиозном и уметничком смислу. Трудим се да све посматрам посматрам критички, мада ми кажу да некад претерујем у томе...

У сваком случају, радује ме што сам се придружио овој заједници и желим Вам "мир и и радост у Духу Светом".

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Pozdravljam sve prisutne na forumu, novi sam član, slabo se snalazim....nadam se da ćete me razumjeti....inače ovdje sam radi druženja, ali i upoznavanja srodne duše, pozdrav .... Ljubo :-)

Подели на овим сајтовима

Pozdravljam sve prisutne na forumu, novi sam član, slabo se snalazim....nadam se da ćete me razumjeti....inače ovdje sam radi druženja, ali i upoznavanja srodne duše, pozdrav .... Ljubo :-)

Dobro ti nama došao, Ljupče. Ja te evo prva videh sada, pa što da te i ne pozdravim prva.  Ma, videćeš u danima, kako će da ti bude lakše, samo opuštencija. Da ti nama nađeš onda srodnu dušu i dogodine častiš kolačima, zbog venčanja. :)

Usput, dobrodošlica i svim drugim divnim ljudima, a koje ne ispozdravljah do sada. Ne zamerite. Dobrodošli.  :)

Подели на овим сајтовима

Drago mi je Ljubo, ja sam Kolega2357 inače pilot vasionskog broda.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...