Phoebe Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 9 часа, Снежана рече Па можда она која је и сама невина и стидљива, не воле баш све девојке, изанђале, офуцане мушкарце. Pa evo ja prva se gnušam svačijih, a ponajmanje svojih. Nisam ni pomislila da su sve iste i takve, ali slušam mlađe generacije šta pričaju P.S. @Lady Godiva, sad si ti mene razočarala Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 25 минута, Broken рече Biti privlačan, šarmantan i seksi muškarac pa još hrišćanin je krst čiju težinu malo ko može da pojmi. Veruj mi. Isto se odnosi na ženski rod. Teret je to pogolem. Vladan :::. and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 12 минута, Phoebe рече P.S. @Lady Godiva, sad si ti mene razočarala Ево ти лајкић, да не будеш тужна. Phoebe and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 15 минута, Phoebe рече Pa evo ja prva se gnušam svačijih, a ponajmanje svojih. Nisam ni pomislila da su sve iste i takve, ali slušam mlađe generacije šta pričaju P.S. @Lady Godiva, sad si ti mene razočarala знам Фиби, то јесте општа слика, али ја још увек верујем у ону мањину. Phoebe, Vladan :::. and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 18 минута, Снежана рече знам Фиби, то јесте општа слика, али ја још увек верујем у ону мањину. И та мањина се изгледа окупила овде на форуму Trifke, Phoebe, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 14 часа, Снежана рече imali smo baš ovde, činimi se objašnjenje lekara, prosto nije moguće da žena ne zna da je u drugom stanju svih devet meseci, može da bude zbuna u slučaju da ima neredovne menstruacije, ali devet meseci da ne zna da je trudna to ne može, ne padajte na te priče. Može da ne zna. Poudano znam ženu koja je imala tzv. prikrivenu trudnoću. Nikakve simptome nije osećala, imala redovne menstruacije. Ali, kako je stomak rastao, sumnjali da je u pitanju tumor, kad ono hop - trudna, 7.mesec. To je bio opšti haos jer imala već odraslu decu i uopšte joj nije padalo na pamet da rađa, a kontracepcija joj bila nekakva pena, pre toga spirala. Jadne žene. Htela je da abortira, ali nijedan ginekolog nije pristao jer se radilo o poodmakloj trudnoći. Uz sve to bojazan jer je cepala bensedine, brufene i ne znam više koje lekove itd. itd. Sve u svemu, Bog je hteo da se to dete rodi i dobili su prekrasnu devojčicu. I svi je vole, brat je nosao svuda sa sobom, a bio je ogorčen kad je čuo da mu majka pod "stare dane" trudna. Ne verujem ja mnogo ni lekarima, pogreše oni. A čitala sam da su se prikrivene trudnoće dešavale i da to nije nikakav medicinski fenomen. Vladan :::. and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 4 минута, Vladan3 рече И та мањина се изгледа окупила овде на форуму па то свиизгледа виде, осим Неше Vladan :::., Neša_ and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 25 минута, Lady Godiva рече Ево ти лајкић, да не будеш тужна. Džaba, u srce si me ubola, a ja bih za tebe dala sve Ama nije do lajkova, nego kako baš Ti Lady Godiva and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 6 минута, Vladan3 рече И та мањина се изгледа окупила овде на форуму A vala jest, sve nam romantika izlazi na uši Neša_ and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 3 минута, Снежана рече па то свиизгледа виде, осим Неше Ima li ga u Kani ili da ga bijemo? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 1 минут, Phoebe рече A vala jest, sve nam romantika izlazi na uši Зато сам ставио и "изгледа" дакле имамо овде разних, лепих, нијанси... Neša_ and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 1 минут, Phoebe рече Ima li ga u Kani ili da ga bijemo? не знам, ја нисам у Кани, чини ми се да је причао да је био учлањен, то мораш са њим да видиш. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 6 минута, Phoebe рече Džaba, u srce si me ubola, a ja bih za tebe dala sve Ama nije do lajkova, nego kako baš Ti А немој тако.. знаш да ја тебе волим и ако некад баш лупиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 4 минута, Phoebe рече Ima li ga u Kani ili da ga bijemo? Види се на профилу да ли је члан клуба. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 18, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2018 пре 4 минута, Vladan3 рече Зато сам ставио и "изгледа" дакле имамо овде разних, лепих, нијанси... _________________________________________________________________ Pa dobro, to bi svi mi hteli da smo osećajni, romantični, prave vrednosti i tako to, ali na temama muško-ženski odnosi, seks i sl. se da opipati puls. Mnogi prepodobni su pali. Samo posmatraj i pamti Vladan :::. and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука