Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

пре 4 минута, R2D2 рече

Nermoj da postavljas linkove ka torentu na sajt, to moze da stvori probleme sajtu.

Sori nisam znao.... neka administracija obriše sve što treba.

Sve u svemu što se tiče filma može da se skine torent a može i na popkornu da se gleda. :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

није у питању филм него серија.

Олујна врата (2006)

4041.jpg

Иначе, јуче је била годишњица страдања Шесте чете Псовских падобранаца. 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Ау,скроз ме распаметио  филм, гледање под обавезно...

0000001727.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 10/3/2017 at 15:15, Марина Савковић рече

@Зосима, а где пронаћи? Линк неки, нешто...

https://kinorusija.wordpress.com/2017/03/11/nakhodka-2015/

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

On 3/2/2017 at 12:28, Tumaralo. рече

2016-11-12-1478968630-1457362-manchester

Jeste li gledali? Oskar za najboljeg glumca i najbolji scenario.

Pogledajte, dobar je.

Свакако добар, емотивно набијен филм, али, бар за мој укус, и превише успорен и некако сав летаргичан...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, о.Горан рече

Свакако добар, емотивно набијен филм, али, бар за мој укус, и превише успорен и некако сав летаргичан...

Meni se sviđa jer je odlično preneo Ideju koju je ciljao. Realističan je film. Sviđa mi se i to što ne dolazi do pokajanja (kajanja ima naravno). Retki su takvi filmovi, a da nisu oni banalni gde se na kraju "nastavlja dalje".

Ipak, najbolji su filmovi u kojima zaista dolazi do pokajanja (nezavisno od konkretne drame). Kao npr Ikiru ili Its a Wonderful Life

Ikiru-poster.jpg

itsawonderfullife-email.jpg

Nisam spoilovao ove filmove, da ne bude zabune :) Ovakve filmove je nemoguće spoilovati.

Подели на овим сајтовима

On 3/14/2017 at 13:51, о.Горан рече

Скорцезеово ново чедо....

Иначе, овај филм је инспирисан страдањем језуита који су мисионарили римокатоличко хришћанство у Јапану, имавши око 100.000 конвертита https://en.wikipedia.org/wiki/Martyrs_of_Japan .

Jpn011_0006.jpg

Подели на овим сајтовима

On 14.3.2017. at 13:51, о.Горан рече

Скорцезеово ново чедо....

много је тежак...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, JESSY рече

много је тежак...

Јесте, али је базиран на историјској истини...

А и `лаких` филмова имамо у изобиљу и велика већина су бућкуриши...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Углавном, чврстина вере јапанских римокатоличких  хришћана у 17.веку којима су мисионарили језуити скоро три века пре мисионарења светог Николаја Касаткина, задивила би и постидела многе православне хришћане. Они тада нису знали ни где је Рим, а где Цариград, нису знали за проблем filioque и остале догматске разлике, то је било `једино хришћанство` за које су тада знали, али су са молитвом страдали тако што су спаљивани, горени кључалом водом итд. не одричући се Христа.

2016_12_10_18_00_21_Silence_Official_Tra

Подели на овим сајтовима

Телефон, мала електронска кутијица са пуно наших тајни. Када би само део тога открили ономе до кога нам је "стало"...

http://www.imdb.com/title/tt4901306/

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

On 3/15/2017 at 18:34, Sasa Kolbas рече

Телефон, мала електронска кутијица са пуно наших тајни. Када би само део тога открили ономе до кога нам је "стало"...

http://www.imdb.com/title/tt4901306/

Веома едукативно штиво.

Лаж! ЛАЖ - подмукло се увлачи у породицу (ма у сваки однос - пријатељски, родбински, сваки!) и полако је разједа, растура, док на крају не убије супружника - мислим, човек је жив, али супружник је мртав...и заудара.
Запитајмо се, вреди ли?!

Погледајте филм!

Ево и линк за онлајн (назовите ме глупом, али не знам што се не сме јавно поставити линк за онлајн гледање, када свакако постоји јавно сајт и тај филм на њему - шта као, не смем га делити, него се сме погледати само ако га неко самостално тражи на нету или случајно набаса на њега?!):
https://www.gledalica.com/sa-prevodom/perfect-strangers-2016-video_a8fddd3b4.html

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...