Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Не знам да ли је већ неко постављао, али ја га тек сад одгледах

"1612", Никита Михалков , 2007.године

http://youtu.be/BFsNbiomlEI

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

contagion_poster_kate_winslet.jpg

Najnoviji film Stivena Sodeberga.

Priča i nije toliko nepoznata, ali je film više nego sugestivan.

U toku prikazivanja, pozvonio je komšija. Gledao sam ga više nego sumnjičavo iza reze od vrata. :)

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

0b08cac9653fdc7020cd7877ea5ba1b5.jpg

Доста добар, подсећа на филмове браће Коен.

http://www.imdb.com/title/tt1614989/

Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан."

Св. Исак Сирин

Подели на овим сајтовима

Hemingvej i Dali su genijalni :D

Film me potpuno oborio sa nogu.Nevjerovatno kako je Vudi Alen kroz određene scene uspio da pruži tako autentično iskustvo života kroz prelom sa velikim imenima i parižanima je samo dočaralo to je osjećanje.Ona scena pri kraju kada Owen Wilson pleše sa onom ljubavnicom Pikasa Adrijanom (koja je baj d vej sa onim francuskim naglaskom :wub: ) je nevjerovatna.Ne znam ali potpuno je vanvremena,ona muzika u pozadini...kada Owen kaže : "Ne znam zašto imam taj osjećaj...kao da ne mogu da vjerujem koliko sam srećan".

Подели на овим сајтовима

Филмови Вудија Алена су управо оно што филм и треба да буде - 90 минута након којих се осећаш као другачији, бољи човек...

И да - Хемингвеј рулз. :)

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Water (2005)

http://www.imdb.com/...y/vi1409024281/

When Chuyia (Sarala Kariyawasam), an eight-year-old girl loses her husband, in keeping with traditions of widowhood she is dressed in a coarse white sari, her head is shaven and she is deposited in an ashram for Hindu widows to spend the rest of her life in renunciation. There are fourteen women who live in the small, dilapidated two-story house, sent here to expiate bad karma, as well as to relieve their families of financial and emotional burdens.

-------------

Sjajan film...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Panic Button (2011)

horror

Филм је сличан филму SAW (Тестера), али за разлику од њега је поучан и без већих насилних сцена.

Свако ко користи facebook и сл. требао би да погледа овај филм!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Panic Button (2011)

horror

Филм је сличан филму SAW (Тестера), али за разлику од њега је поучан и без већих насилних сцена.

Свако ко користи facebook и сл. требао би да погледа овај филм!

нисам укапирао опаску за фејс?

Подели на овим сајтовима

Укапираћеш ако одгледаш филм.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

мислим да је био, ал да потврдим да је изузетан филм.

обично су ми римокатолички филмови превише театрални и пијетистички за мој укус, ал овај убија колико је добар :)

http://www.imdb.com/title/tt1588337/

Подели на овим сајтовима

Film me potpuno oborio sa nogu.Nevjerovatno kako je Vudi Alen kroz određene scene uspio da pruži tako autentično iskustvo života kroz prelom sa velikim imenima i parižanima je samo dočaralo to je osjećanje.Ona scena pri kraju kada Owen Wilson pleše sa onom ljubavnicom Pikasa Adrijanom (koja je baj d vej sa onim francuskim naglaskom :wub: ) je nevjerovatna.Ne znam ali potpuno je vanvremena,ona muzika u pozadini...kada Owen kaže : "Ne znam zašto imam taj osjećaj...kao da ne mogu da vjerujem koliko sam srećan".

Ima istine u tome sto pises , ukljucujuci i Adrijanu :)

Medjutim, meni se nije svidelo to sto je ubaceno obajsnjenje da putuje kroz vreme, kao da gledalac to nije sam mogao da zakljuci.

I kraj je mogao da bude manje predvidiv.

U sustini je opustajuc filmic.

Подели на овим сајтовима

Гледала сам синоћ"Пет минарета у Њујорку",одличан филм,мени се баш допао.Имајући искуства са честитим муслиманима,овај главни лик у филму кога неправедно гоне је управо такав муслиман.

Погледај обавезно и

Kakav je tvoj utisak o My Name is Khan filmu?

Meni su ovi glumci najomiljeniji inace :)

Inace ne znam da li znas da je gl.glumac na promociji filma u Njujorku bio pritvoren na aerodromu bas zbog svog prezimena(!?) Uzas!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...