Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

ја не видим ни једну слику.

Само црвене крстиће :)

:-[Kad pametujem sa postavljanjem slika.Sada ih više ni ja ne vidim.Nisam mogla da odolim jer je prvi film Dorian Grey a glumac je presladak. Drugi je Dream House , a treći In time.

Horrible Bosses mi je najsmešnija komedija koju sam pogledala u skorije vreme,

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1327082641' post='564821]

за разлику од првог дела, који је потпуно лишен сваког хумора, двојка је човечански смешан :D

http://www.imdb.com/title/tt1634122/

Volis Mr. Bina?

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Varljivo sunce .. Mihalkova...

Film je iz dva dela ...

Prvi iz 2010. " PREDSTOYANIE" ili EXODUS.... http://www.imdb.com/title/tt0403645/

i drugi iz 2011 ... CITADELA ........... http://www.imdb.com/title/tt1912518/

Utomlyonnye%2Bsolntsem%2B2%2B-%2B2010%255Brus%255D%255Bdrama%252Cwar%255D1.jpgutomlyonnye-solntsem-2-tsitadel-movie-poster-2011-1020699777.jpg

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

prvo sam mislio da preterujes, pa sam onda malo razmislio i skontao da se takve izjave ne daju bas bzvze, i skinem film pogledam, stvarno si u pravu, film je vrh topten! tako nesto jos nisam gledao, da ne trtljam bzvze obavezno pogledajte, jedinstveno iskustvo! .smil.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

pa da, ali i seljacina postane gospodin kad nauci tj vidi :lol: a posebno to vazi za ovaj film, e da zaboravih da kazem ono najbitnije:

BILO MI JE ZAO KAD SE ZAVRSIO, HTEO SAM DA TRAJE JOS I JOS I... ustvari mislim da bih mogao da ga gledam i da traje beskonacno hahahahaa :D e da zaboravih da napomenem da je film, izmedju ostalog, i savrsen :)

nemi film da bude savrsen?! hehe proverite...

Подели на овим сајтовима

Najbolji film svih vremena.

NEfeGOhkeCBqil_1_1.jpg

Где може да се скине овај филм ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

uclani se na WarezBB tamo ima sve i filmovi i muzika ;)

Подели на овим сајтовима

Где може да се скине овај филм ?

Ma koje uchlanjivanje ... idi ovde, i tamo ima sve...

http://btjunkie.org/search?q=the+artist

;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...