Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

jel ima neko youtube  link od ovog filma "The Passion of the Christ",    ?

да ли ти одговара?

http://filmovi.infopult.net/online-film/sa-prevodom/9-1039/The-Passion-of-the-Christ-2004

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ја не бих био ја уколико се не бих једним класичним европским филмом умјешао међу сву ову американштину, али то је јаче од мене -

"Електра, љубави моја" илити "Szerelmem, Elektra", филм мађарског режисера, Миклоша Јанча, који се нашао и на Канском филмском фестивалу 1975. Динамичан филм, у којем се митско претапа са ововременским и то на најсавршенији могући начин. Филм у којем се камера практично не зауставља, током свих седамдесетак минута, колико овај филм траје, а салаш на којем је филм снимљен је представљао савршено окружење за један овакав подухват, са мноштвом статиста и натуршчика.

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Филм који бих са задовољством препоручио " Злато " из 2012 године . Руски филм са преводом ! Штљ значи среброљубље и гордост ! Одличан филм !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...