Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Дајте још минуса на друге теме где сам писао. Има код нас богумила у нашем јеванђељу: скупљајте минусе на небесима, где их ни рђа ни мишеви неће подгризати Volim_Sina_Bozjeg, Лазар Нешић, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече @Бранко Авдагић Slušaj, samo sam malo proveravao da li si psihosomatski ali dobro se držiš, definitivno si psihopata. Nemaš osećaj ni za šta. Ово са Б. Авдагићем је супер фора да се подигне актуелност теме и што више људи види снимак в. Атанасија против Аце Србина! Hattori, "Tamo daleko", Zoran Đurović and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 @Бранко Авдагић to je prvo što sam primetio, da ti zajednicu ljudi doživljavaš kao zlo a bratski odnos ili poštovanje prema drugom čoveku za idolopoklonstvo. Davno te videh, mališa ali ti to ne vredi nemaš osećaj da te neko gleda, nisi ličnost. Марко Цвијић, Trifke, Phoebe and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Управо сада, Брка Жарковачки рече Ово са Б. Авдагићем је супер фора да се подигне актуелност теме и што више људи види снимак в. Атанасија против Аце Србина! Сад си ме провалио. Администрација је забринута за опстанак портала, па су ме потплатили да контрирам и подижем атмосферу, да се подигне посећеност... Лазар Нешић, Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече @Бранко Авдагић to je prvo što sam primetio, da ti zajednicu ljudi doživljavaš kao zlo a bratski odnos ili poštovanje prema drugom čoveku za ideolopoklonstvo. Davno te videh, mališa ali ti to ne vredi nemaš osećaj da te neko gleda, nisi ličnost. Pa nemoj da si tako ostar pa i Sotona je licnost. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Брка Жарковачки рече Ово са Б. Авдагићем је супер фора да се подигне актуелност теме и што више људи види снимак в. Атанасија против Аце Србина! Мислим ја тајно ( теорија завере умишљена моја )да је Авдага неко од админ власти....а ево и зуцнух Phoebe, Trifke and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Идем сад на други форум да скупљам још еврића и зелембаћа, а пре спавања уместо молитвеника ћу да читам Б92, сутра БЛИЦ, па опет Б92... Trifke, Лазар Нешић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Бранко Авдагић рече Сад си ме провалио. Администрација је забринута за опстанак портала, па су ме потплатили да контрирам и подижем атмосферу, да се подигне посећеност... Мене занима само да видим како ће бити кад неко пређе у минус ... идем да ти ударим још десетак Рапсоди, Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 А мој савет неће да послушају, да се уведу рекламе! "Tamo daleko", Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Јуху, минус - 1 ... историја на ЖРУ! Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Успео си у животу. Лазар Нешић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 16 минута, "Tamo daleko" рече пре 16 минута, "Tamo daleko" рече Пријави поруку Написано пре 14 минута пре 21 минута, Phoebe рече Branko, nije nikakav problem da budeš na forumu i ako si protestant, ali je jadno što to kriješ i lažno se predstavljaš. I vređaš Srpsku Pravoslavnu Crkvu i nas, a tupiš o pristojnosti i toleranciji. @Бранко Авдагић Upravo tako! Mozemo li zamoliti Admine da sklone sa njegovog avatara ikonu Hristovu I "pravoslavni hriscanin"? Trifke and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Vala i ejvala, lude li raje! Pa ko može normalan da ćita ovo, blentavih li vlaha (pazi malo slovo), ludih kaura, kako nasjedaju na trolovanje! Milan Nikolic, Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 3 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Ово ми је најбоље вече у 2018. Volim_Sina_Bozjeg, Trifke and Hattori је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 22, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 2 минута, Брка Жарковачки рече Јуху, минус - 1 ... историја на ЖРУ! Ааа, ниси фер таман направих снриншот Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука