Лазар Нешић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Немојте бановати Авдагића, чекајте да видимо прво како изгледа кад неко из плуса пређе у минус ... то ће бити занимљиво, први пут на форуму! Trifke and Hattori је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Branko, nije nikakav problem da budeš na forumu i ako si protestant, ali je jadno što to kriješ i lažno se predstavljaš. I vređaš Srpsku Pravoslavnu Crkvu i nas, a tupiš o pristojnosti i toleranciji. @Бранко Авдагић Trifke, "Tamo daleko" and Hattori је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hattori Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 1 hour ago, Бранко Авдагић рече Имам иконе, али су све католичке израде, шта има везе?! А имам пуно књига разних аутора и издавача, па чак и Куран, па чак и књиге Елен Вајт. Изведи сад закључак, да ли сам муслиман или адвентиста? Kvota 1,1 na musliman. Šehidiste, svi izgibosmo od vaših komentara Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Hattori рече Pa možda hoćete, fina se lova može zaraditi u NGO sektoru, samo još da progurate intervju sa Natašom Kandić, pa da vam i pouke.org daju procenat jer nam obogaćujete sadržaj na sajtu u ovim tužnim noćima samoće Ima da tri stana, po srpski zaradite. Добро ће ми доћи роварење на ЖРУ за биографију. Хоћу директно да се из НВО сектора пребацим у Цију! А и овако се за Амфилохија спрема оптужница па ми веле надлежни ауторитети 'ајде напиши шта против Ђеда и сумашедшог му пријатеља па ћемо да те прогурамо у Цију или Мосад! Volim_Sina_Bozjeg, Лазар Нешић and Trifke је реаговао/ла на ово 3 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 16 минута, Бранко Авдагић рече Сигурно се неки надају да ћу написати свети Јосип Радник (Броз). Ха, ха, ха И Броза ти праштамо ал, овога....јок море.... https://dvaujedan.wordpress.com/2017/08/28/vucica-umesto-ikone/ "Tamo daleko" and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 3 минута, Phoebe рече Branko, nije nikakav problem da budeš na forumu i ako si protestant, ali je jadno što to kriješ i lažno se predstavljaš. I vređaš Srpsku Pravoslavnu Crkvu i nas, a tupiš o pristojnosti i toleranciji. @Бранко Авдагић Нисам протестант. Ја сам богумил, Богу мио а ђаволу нисам мрзак Сви ко да сте изашли из Балканског шпијуна! Volim_Sina_Bozjeg, Рапсоди, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 3 минута, Phoebe рече Branko, nije nikakav problem da budeš na forumu i ako si protestant, ali je jadno što to kriješ i lažno se predstavljaš. I vređaš Srpsku Pravoslavnu Crkvu i nas, a tupiš o pristojnosti i toleranciji. @Бранко Авдагић Upravo tako! Mozemo li zamoliti Admine da sklone sa njegovog avatara ikonu Hristovu I "pravoslavni hriscanin"? Trifke, Лазар Нешић and Phoebe је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Бранко Авдагић рече Добро ће ми доћи роварење на ЖРУ за биографију. Хоћу директно да се из НВО сектора пребацим у Цију! А и овако се за Амфилохија спрема оптужница па ми веле надлежни ауторитети 'ајде напиши шта против Ђеда и сумашедшог му пријатеља па ћемо да те прогурамо у Цију или Мосад! Ti pred ta dva coveka nisi ni dostojan da stanes a kamoli da nesto napises za njih. Jadan si ti! Phoebe, Лазар Нешић and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Држим Буду на регалу а молим се Христу, да не будем сумњив комшијама! Volim_Sina_Bozjeg, Trifke and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Бранко Авдагић рече Нисам протестант. Ја сам богумил, Богу мио а ђаволу нисам мрзак Сви ко да сте изашли из Балканског шпијуна! БОље из Б.Шпијуна но из Маратонаца.... Phoebe and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 @Бранко Авдагић Slušaj, samo sam malo proveravao da li si psihosomatski ali dobro se držiš, definitivno si psihopata. Nemaš osećaj ni za šta. Hattori, Trifke, Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 2 минута, Trifke рече Ti pred ta dva coveka nisi ni dostojan da stanes a kamoli da nesto napises za njih. Jadan si ti! За зелембаће и евриће се човек удостоји да пише против било кога. Ево сад ми се јавише муслимани Бошљаци. Кажу да су одушевљени и нуде ми посао историчара у Сарајеву! Лазар Нешић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече @Бранко Авдагић Slušaj, samo sam malo proveravao da li si psihosomatski ali dobro se držiš, definitivno si psihopata. Nemaš osećaj ni za šta. Истина, нарочито немам осећај за идоле, нарочито оне људске. Лазар Нешић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Бранко Авдагић рече За зелембаће и евриће се човек удостоји да пише против било кога. Ево сад ми се јавише муслимани Бошљаци. Кажу да су одушевљени и нуде ми посао историчара у Сарајеву! U to ne sumnjam! Kod njih je to makar lako. Oni mogu i magarca da izaberu za predsednika opstine! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 3 минута, Бранко Авдагић рече Bane, Bane... dobar je Bane, odavno se to zna... ... Рапсоди and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука